Pareto 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)

Pareto 1 og 2 Lærernettsted (LK20) (Nettsted)

Digitale lærerressurser samfunnsøkonomi 1 og 2 programfag

Forfatter:

Steinar Holden

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202696535
Kategori: Samfunnsøkonomi 1
Læreplan: Fagfornyelsen
Lisenstype: Lærerlisens
Fag: Samfunnsøkonomi 1
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Vg2
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Pareto 1 og 2 Lærernettsted (LK20)

Lærernettstedet til læreverket Pareto (2021-2022) inneholder nyttige ressurser til undervisningen og arbeid med fordypning og utforsking.

Pareto lærernettsted inneholder blant annet forslag til årsplaner, presentasjoner til bruk i timene, læringsstier som kan tildeles elevene, forslag til kapittelprøver og forslag til terminprøver.

Læreren kan følge med på elevenes arbeid og progresjon på elevnettstedet, og gi tilbakemeldinger på lengre besvarelser. Lærer kan også legge inn egne oppgaver på nettressursen og tildele enkeltelever og grupper.

Se også Pareto (2021) Elevnettsted. Gå til nettstedet på www.pareto.cdu.no. Les mer om mer om funksjonalitet på www.cdu.no/digital.

Til toppen

Forfatter(e)

Steinar Holden er professor og instituttleder ved Økonomisk institutt, Universitetet i Oslo. Holden har forelest i makroøkonomi gjennom mange år, særlig i innføringskurs, men også på masternivå. Han har lang erfaring fra forskning og undervisning, og som leder for flere ekspertgrupper og offentlige utvalg, deriblant Holden-utvalget, som har hatt som mandat å se på de samfunnsøkonomiske effektene av Covid-19-pandemien. Forfatteren er en engasjert fagperson, med arbeidsmarkedsøkonomi og lønnsfastsettelse som viktigste arbeidsfelt. Holden har skrevet læreverket Pareto for programfaget samfunnsøknomi i videregående skole, boka Makroøkonomi (2016), og han vant i 2014 Cappelen Damm Akademisk sitt Faglitterære forfatterstipend.

Pareto 1 og 2 (Fagfornyelsen LK20)
Pareto er et inspirerende læreverk til programfaget samfunnsøkonomi i videregående skole og læreplanen LK20 i fagfornyelsen. Læreverket Pareto presenterer sentral økonomisk teori i en virkelighetsnær kontekst.