Pareto 1 (2021) Brettbok av Steinar Holden (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Pareto (Fagfornyelsen LK20)

Pareto 1 (2021) Brettbok (Nettsted)

Digital lærebok samfunnsøkonomi 1 (PDF)

Forfatter:

Steinar Holden

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202696511
Kategori: Samfunnsøkonomi 1
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Samfunnsøkonomi 1
Nivå: Vg2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Pareto 1 (2021) Brettbok

Pareto 1 (2021) Brettbok er en digital utgave av læreboka i PDF-format.

Pareto 1 (2021) er et komplett læreverk og dekker kompetansemålene i LK20 til fagfornyelsen til programfaget samfunnsøkonomi 1 på studieforberedende utdanningsprogram i videregående skole. Til læreverket følger det egne nettressurser med oppgaver og fordypning, se pareto.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer og gjøre søk i teksten. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps. Les mer om læreverket Pareto til fagfornyelsen på cdu.no/vgs

Til toppen

Andre utgaver

Pareto 1 (2021)
Bokmål Heftet 2021
Forfatter(e)

Steinar Holden er professor og instituttleder ved Økonomisk institutt, Universitetet i Oslo. Holden har forelest i makroøkonomi gjennom mange år, særlig i innføringskurs, men også på masternivå. Han har lang erfaring fra forskning og undervisning, og som leder for flere ekspertgrupper og offentlige utvalg, deriblant Holden-utvalget, som har hatt som mandat å se på de samfunnsøkonomiske effektene av Covid-19-pandemien. Forfatteren er en engasjert fagperson, med arbeidsmarkedsøkonomi og lønnsfastsettelse som viktigste arbeidsfelt. Holden har skrevet læreverket Pareto for programfaget samfunnsøknomi i videregående skole, boka Makroøkonomi (2016), og han vant i 2014 Cappelen Damm Akademisk sitt Faglitterære forfatterstipend.

Pareto (Fagfornyelsen LK20)
Pareto er et inspirerende læreverk til programfaget samfunnsøkonomi i videregående skole og læreplanen LK20 i fagfornyelsen. Læreverket Pareto presenterer sentral økonomisk teori i en virkelighetsnær kontekst.