På vei (2018)

På vei Digital Elevnettsted (2018) (Nettsted)

Kampanje: 50% rabatt

Forfatter:

Elisabeth Ellingsen og Kirsti Mac Donald

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2019
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202586782
Kategori: Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Fag: Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Varighet: Fram til 31.08.2020
Nivå: Spor 2 - A1, Spor 2 - A2, Spor 3 - A1, Spor 3 - A2
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen På vei Digital Elevnettsted (2018)

På vei Digital er en rikholdig nettressurs for elever og lærere, med funksjonalitet og oppgaver som gir mange muligheter. Nettstedet har innlest lyd og videoer for uttale og grammatikk, og er enkelt å bruke for alle.

Lisens til På vei Digital Elevnettsted vil koste kr 125 inkl. mva. per elev per skoleår, men selges fram til 1. april 2019 for kr 0,- med varighet til og med 31. august 2019. Fra 1. april selges lisensen med 50% rabatt, med varighet til og med 31. august 2020.
Lisens til På vei Digital Lærernettsted koster kr 245 inkl. mva. per lærer per skoleår, men selges for kr 0,- fram til 1. april og med 50 % rabatt etter det, på samme måte som elevlisensen.

Nettstedene har per 8. februar innhold for leksjon 1–7, og vil være komplett til 1. april. Noe funksjonalitet mangler, men vil komme på plass i løpet av første halvår.

På vei Digital gir mange muligheter. På vei Digital inneholder 5500 oppgaver og er godt tilrettelagt for differensiering. Oppgavene er delt inn i tre nivåer, og elevene finner derfor lett oppgaver som passer. Mange av oppgavene er av samme type som elevene vil møte på norskprøvene. Oppgavene supplerer tekstboka og arbeidsboka.

Nettstedet har innlest lyd og videoer. Her ligger alle lydspor til tekstbok og arbeidsbok, slik at elevene kan lytte og øve selv så mye de vil. Nettstedet inneholder også filmer, som blant annet øver inn god uttale. Animasjonsfilmer viser ny grammatikk på en enkel og engasjerende måte.

På vei Digital er enkelt i bruk og det er lett å finne fram. Nettstedet har individuell innlogging, og elever og lærere får raskt oversikt over utførte oppgaver, resultater og tidsbruk. Dermed kan læreren følge opp resultatene til hver enkelt og klassen. Lærer og elev kan også kommunisere på nettstedet.

Til toppen

Forfatter(e)
ELISABETH ELLINGSEN er dosent ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo, der hun underviser utenlandske studenter i norsk på ulike nivåer. Hun er cand.philol. med fagkretsen nordisk hovedfag, historie mellomfag og sosialpedagogikk grunnfag
Sammen med Kirsti Mac Donald har hun skrevet læreverk i norsk for voksne innvandrere på ulike trinn, samt artikler om leseforståelse og bruk av litteratur i et didaktisk perspektiv.

Kirsti Mac Donald har i en årrekke vært førstelektor ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo, der hun har undervist i norsk som andrespråk på alle nivåer. Hun er cand philol med hovedfag i norsk og mellomfag italiensk og litteraturkunnskap i tillegg til lærerutdanning. Hun har skrevet en rekke læreverk og grammatikker.
På vei (2018)
På vei foreligger nå i ny og spennende utgave.

- Læreverket er grundig oppdatert og revidert.
- Arbeidslivstemaer er naturlig integrert i norskopplæringen.
- Muntlig uttale står sentralt.
- Filmer og foto fra arbeidslivet.
- Større valgfrihet og rikere digitale ressurser.
- Tilrettelagt for differensiering.