Oversikt over arveretten (Ebok)

Serie: Juridiske oversiktsbøker 

Forfatter:

Peter Lødrup og John Asland

Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett.  

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.9 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
Serie:
ISBN: 9788202521240
Kategori: Familie- og arverett og Juridiske fag
Fag: Familie- og arverett
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Oversikt over arveretten

Når en person dør, finnes det en rekke regler om hva som skal skje med avdødes eiendeler og forpliktelser. Oversikt over arveretten behandler alle sentrale spørsmål innenfor arveretten og gir en innføring i reglene som kommer til anvendelse ved en persons død. Boken inneholder også eksempler på hvordan man skriver et testament.

Boken er godt egnet som et første hjelpemiddel for alle som trenger en oversikt over arveretten. Den er også nyttig som en innføring i faget for studenter på universitets- og høyskolenivå.

Denne e-boken tilsvarer p-bokens 8. utgave, utgitt 2016.

Til toppen

Andre utgaver

Oversikt over arveretten
Bokmål Heftet 2016
Forfatter(e)
John Asland er professor ved Det juridiske fakultetet ved Universitetet i Oslo og fagansvarlig lærer i arverett. Han har skrevet doktoravhandling om uskifte, lærebok i arverett sammen med Peter Lødrup, og han har vært sekretær for Arvelovutvalget. Asland har undervist i familie-, arve- og erstatningsrett gjennom flere år.
Peter Lødrup (1932–2010) var professor i rettsvitenskap ved Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo. Han arbeidet i en årrekke med erstatningsrettslige, familierettslige og arverettslige spørsmål, og har utgitt flere bøker innenfor disse rettsområdene.
Bøker i serien