Oppgaver med løsninger i rettslære (Heftet)

For økonomisk/administrative studier, revisorstudiet og eiendomsmeglerstudiet

Forfatter:

Einar Mo

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 312
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202713430
Kategori: Rettsøkonomi og Juridiske fag
Fag: Rettsøkonomi
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Oppgaver med løsninger i rettslære

Oppgaveskriving er et effektivt verktøy både for å lære seg juss og for å trene på å løse oppgaver av samme type som de man vil kunne få på eksamen.

Boken inneholder praktiske oppgaver med løsningsforslag. Forfatteren har gjort noen grep for å gjøre boken så brukervennlig som mulig:

  • Temaet for hver oppgave er angitt i ingressen, slik at studentene lett kan se hva oppgaven handler om – og før de begynner å arbeide med oppgaven.
  • Oppgavene er delt inn i vanskelighetsgradene lett, middels og vanskelig. Dette er gjort for at studentene skal kunne tilpasse oppgaveskrivingen til det stadiet de til enhver tid befinner seg på i studiet.
Oppgaver med løsninger i rettslære er i første rekke myntet på studenter som har rettslære i forbindelse med siviløkonomstudiet, økonomiske og administrative studier på høyskolenivå, revisorstudiet og eiendomsmeglerstudiet, men også jusstudenter vil kunne ha nytte av boken.

Til toppen

Andre utgaver

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)

Einar Mo er dosent ved Universitetet i Sørøst-Norge, hvor han forsker og underviser i juridiske fag. Han har tidligere blant annet vært advokat hos Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon (nå Virke) og Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange (SANDS).