On the Move

On the Move 3 Student's Book (Innbundet)

Forfatter:

Berit Haugnes Bromseth / Lene Mydland

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 264
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Engelsk
ISBN: 9788202299781
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 10. trinn
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen On the Move 3 Student's Book
On the Move 3 Student’s Book er en lærebok til fordypning i engelsk for 10. trinn. Boken er delt inn åtte kapitler, og hvert kapittel er formet som en utgave av ungdomsmagasinet On the Move.

Til toppen

Forfatter(e)
Berit Haugnes Bromseth arbeider som lærer på Rosenborg skole i Trondheim. Hun har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer. Berit har også lang erfaring som forfatter av læremidler i engelsk, med blant annet Flight, Flex og New Flight. Mens hun har skrevet On the Move, har hun også undervist i fordypning i engelsk.
Lene Mydland arbeider ved Skøyenåsen skole i Oslo, og har lang fartstid både som engelsklærer og som lærer på ungdomstrinnet. Lene har hovedfag i engelsk fra UiO og har undervist i faget samtidig som hun har skrevet On the Move.
On the Move
On the Move er et spennende læreverk i engelsk fordypning for ungdomstrinnet. Verket gir grunnlag for forståelse og mestring for alle elever og skaper aktivitet i elevgruppa. On the Move tar utgangspunkt i elevenes interessefelt, bygger på et utvidet tekstbegrep og har fokus på digitale ferdigheter.