On the Move

On the Move 3 CD (Lydbok-CD)

Forfatter:

Berit Haugnes Bromseth / Lene Mydland

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 6
Spilletid: 2:19
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Engelsk
ISBN: 9788202299804
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 10. trinn
Komponent: CD
Om utgivelsen On the Move 3 CD
Cd-en har fokus på at elevene skal bli kjent med forskjellige typer engelsk og vil inneholde innleste tekster fra elevboken, lytteprøver og sanger knyttet til tema.

Til toppen

Forfatter(e)
Berit Haugnes Bromseth arbeider som lærer på Rosenborg skole i Trondheim. Hun har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer. Berit har også lang erfaring som forfatter av læremidler i engelsk, med blant annet Flight, Flex og New Flight. Mens hun har skrevet On the Move, har hun også undervist i fordypning i engelsk.
Lene Mydland arbeider ved Skøyenåsen skole i Oslo, og har lang fartstid både som engelsklærer og som lærer på ungdomstrinnet. Lene har hovedfag i engelsk fra UiO og har undervist i faget samtidig som hun har skrevet On the Move.
On the Move
On the Move er et spennende læreverk i engelsk fordypning for ungdomstrinnet. Verket gir grunnlag for forståelse og mestring for alle elever og skaper aktivitet i elevgruppa. On the Move tar utgangspunkt i elevenes interessefelt, bygger på et utvidet tekstbegrep og har fokus på digitale ferdigheter.