On the Move

On the Move 2 CD (Lydbok-CD)

Forfatter:

Berit Haugnes Bromseth / Lene Mydland

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 6
Spilletid: 3:53
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Engelsk
ISBN: 9788202299767
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 9. trinn
Komponent: CD
Om utgivelsen On the Move 2 CD

Cd-en har fokus på at elevene skal bli kjent med forskjellige typer engelsk og inneholder innleste tekster fra elevboken, lytteprøver og sanger knyttet til tema.

Til toppen

Forfatter(e)

Berit Haugnes Bromseth arbeider som lærer på Rosenborg skole i Trondheim. Hun har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer. Berit har også lang erfaring som forfatter av læremidler i engelsk, med blant annet Flight, Flex og New Flight. Mens hun har skrevet On the Move, har hun også undervist i fordypning i engelsk.

Lene Mydland arbeider ved Nøtterøy videregående skole, men har tidligere arbeidet i ungdomsskolen i mange år. Hun har lang fartstid som engelsklærer og har hovedfag i engelsk fra UiO. Lene underviste i både engelsk og engelsk fordypning på ungdomstrinnet samtidig som hun skrev læreverket On the Move.
On the Move
On the Move er et spennende læreverk i engelsk fordypning for ungdomstrinnet. Verket gir grunnlag for forståelse og mestring for alle elever og skaper aktivitet i elevgruppa. On the Move tar utgangspunkt i elevenes interessefelt, bygger på et utvidet tekstbegrep og har fokus på digitale ferdigheter.