Omkring Sinus Lærernettsted og Sinus Elevnettsted

Omkring Sinus Matematikk med terminprøver (Nettsted)

Tilleggsressurs med terminprøver for lærere

Forfatter:

Tore Oldervoll, Odd Orskaug, Audhild Vaaje, Finn Hanisch og Sigbjørn Hals

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2012
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202376062
Kategori: Matematikk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Matematikk
Varighet: Fram til 31.08.2018
Nivå: Vg1, Vg2, Vg3, Yrkesfag Vg1, Yrkesfag Vg2, Yrkesfag Vg3 påbygging
Komponent: Fagnettsted
Om utgivelsen Omkring Sinus Matematikk med terminprøver
Omkring Sinus er et lisensbelagt lærernettsted til hele Sinusverket. Nye terminprøver legges ut 1. november og 1. april.

På lærernettstedet finner du:

  • Terminprøver som legges ut 1. november og 1. april
  • Årsplaner
  • Tips til undervisningen

Innholdet på lærersidene er på bokmål

Hver lærer logger på med Feide, eller oppretter et personlig brukernavn og passord ved å registrere seg på www.cdu.no. Har du allerede brukernavn og passord, kan du logge inn direkte øverst til høyre på denne siden. Når lisensen til lærernettstedet er bestilt finner du som innlogget Omkring Sinus Lærernettsted på cdu.no/Min side.

omkringsinus.cdu.no

Til toppen

Forfatter(e)

Tore Oldervoll er Cand. real med hovedfag i matematikk. Han har 38 års erfaring som lærer i videregående skole.

Han har jobbet i 36 år ved Strinda vgs. Det er i dag en stor kombinert skole med 1100 elever innen studiespesialisering idrett og tre yrkesfaglige program. Han har samtidig forelest matematikk ved det som i dag er NTNU i ca. 20 år. Han er fortsatt lektor ved Strinda videregående skole og har skrevet lærebøker i matematikk siden 1991, da arbeidet med læreverket Sinus startet opp.

Sigbjørn Hals har mastergrad i matematikkdidaktikk og hovedfag i sosialantropologi, 200 studiepoeng i matematikk og matematikkdidaktikk, 60 studiepoeng i fysikk og 60 studiepoeng i kjemi.

Sigbjørn har over 25 års undervisningserfaring fra videregående skole (1989– i dag) og åtte år med undervisning i bl.a. matematikk og naturfag på ungdomstrinnet (1981–1989).
Han jobber som lektor ved Måløy vidaregåande skule, der han underviser i 1T, R1 og R2. Han har også undervist i matematikk på yrkesfag.
Sigbjørn har vært med i Sinus-teamet siden 2006 og ble tildelt Holmboeprisen i 2011.

Odd Orskaug er Cand. real med matematikk hovedfag og har også undervisningskompetanse i fysikk.

Han har jobbet som lektor ved Manglerud videregående skole fra 1978 til 2015, og ble deretter ansatt som lektor ved Edvard Munch videregående skole i Oslo.
Odd har vært med i forfatter-gruppa for Sinus-verket siden oppstarten i 1991.

Audhild Vaaje er utdannet Cand. real med hovedfag i matematikk, fysikk som bifag. Hun er Dr.scient. i matematikk og har tatt pedagogisk seminar.

Audhild har nærmere 30 års undervisningserfaring fra universitet/høgskole på master-, bachelor- og videregående nivå. I tillegg har hun flere års erfaring fra administrativt arbeid og ledelse på universitet/høgskole.
Hun har vært med i forfatter-gruppa for Sinus-verket siden oppstarten i 1991. Hun er pensjonist og har sluttet i skolen.

Omkring Sinus Lærernettsted og Sinus Elevnettsted
Hver Sinusbok har et eget gratis elevnettsted som er organisert på samme måte som bøkene. Her finner du blant annet videoer til omvendt undervisning, interaktive oppgaver, løsningsforslag, GeoGebra instruksjoner og regneark.