Sinus Elevnettsted og Omkring Sinus lærernettsted matematikk (Fagfornyelsen LK20)

Omkring Sinus Lærernettsted terminprøver matematikk (Nettsted)

Terminprøver for alle matematikkurs i videregående skole (lisens bestilles årlig til hver enkelt lærer)

Forfatter:

Tore Oldervoll

Forfatter:
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202600778
Kategori: Matematikk
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Matematikk
Varighet: Fram til 31.08.2021
Nivå: Vg1, Vg2, Vg3, Yrkesfag Vg1, Yrkesfag Vg2, Yrkesfag Vg3 påbygging
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Omkring Sinus Lærernettsted terminprøver matematikk

På Omkring Sinus lærernettsted finner du digitale ressurser til hele Sinusverket for matematikk vg1, vg2 og vg3. Innholdet er oppdatert til fagfornyelsen (LK20).

På lærernettstedet finner du:

  • Terminprøver som legges ut 1. november og 1. april
  • Årsplaner
  • Lærerens digitale bok – tavlebok (alle de siste utgavene av Sinus-lærebøker)
  • Tips til undervisningen
Innholdet på lærersidene er på bokmål.

Hver enkelt Sinusbok til fagfornyelsen har et eget nettsted (tilleggsressurs) som er organisert på samme måte som bøkene. Her finnes blant annet videoer, interaktive oppgaver, løsningsforslag, GeoGebra instruksjoner og regneark.

Elevnettstedet er gratis for både elever og lærere, men krever innlogging med Feide eller brukernavn/passord på grunn av ny funksjonalitet. For at lærere skal få tilgang til lærerinnholdet på Elev- og lærernettstedene, må det kjøpes lisens til Omkring Sinus lærernettsted.

På Omkring Sinus lærernettsted finner du det samme innholdet som på det enkelte lærernettstedet, men du har i tillegg tilgang til termin-/årsprøvene.

Tilgang til Omkring Sinus lærernettsted bestilles for hver enkelt lærer per skoleår og utløper 31. august. Logg inn med FEIDE, eventuelt eget brukernavn og passord. Alle ressursene du har tilgang til finner du på cdu.no/Min side.

Du får tilgang ved å legge produktet i handlekurv og gjennomføre bestillingen. Ressursen blir tilgjengelig umiddelbart etter bestilling.

Har du spørsmål til lærernettstedet, kontakt oss gjerne på sinus@cappelendamm.no. Ved spørsmål om bestilling, innlogging og bruk av lisenser finner du informasjon på cdu.no.

Til toppen

Nyttig å ha en digital utgave av boka tilgjengelig i Omkring Sinus. Vil bli bruk for den både i planleggingen og i undervisningen i klasserommet.
Lektor, videregående skole
Forfatter(e)

Oldervoll er matematiker fra NTH og universitet i Bergen. Han har lang undervisningserfaring fra videregående skole og høyere utdanning. Oldervoll har vært en sentral forfatter for Sinus-verket i 25 år.

Sigbjørn Hals har mastergrad i matematikkdidaktikk og hovedfag i sosialantropologi. Han har over 25 års undervisningserfaring i matematikk, fysikk og naturfag.

Han jobber i dag som lektor ved Måløy vidaregåande skule, der han underviser i matamatikkursene 1T, R1 og R2. Han har også undervist i matematikk på yrkesfag.
Sigbjørn har vært med i Sinus-teamet siden 2006 og ble tildelt Holmboeprisen i 2011.

Odd Orskaug er Cand. real med matematikk hovedfag og har også undervisningskompetanse i fysikk.

Han har jobbet som lektor ved Manglerud videregående skole fra 1978 til 2015, og ble deretter ansatt som lektor ved Edvard Munch videregående skole i Oslo. Odd har vært med i forfatter-gruppa for Sinus-verket siden oppstarten i 1991.

Svorstøl er lektor i matematikk og assisterende rektor ved St. Hallvard videregående skole. Svorstøl har jobbet med Sinus i en årrekke, som både forlagsredaktør og forfatter.

Audhild Vaaje er er Dr.scient. i matematikk og har fysikk som bifag.

Audhild har nærmere 30 års undervisningserfaring fra universitet/høgskole på master-, bachelor- og videregående nivå. I tillegg har hun flere års erfaring fra administrativt arbeid og ledelse på universitet i Agder. Hun har vært med i forfatter-gruppa for Sinus-verket siden oppstarten i 1991.

Sinus Elevnettsted og Omkring Sinus lærernettsted matematikk (Fagfornyelsen LK20)
Hver Sinusbok har et eget nettsted som er organisert på samme måte som bøkene. Her finnes blant annet videoer, interaktive oppgaver, løsningsforslag, GeoGebra instruksjoner og regneark.