Nye Mega

Nye Mega 8A elevbok bm (Innbundet)

Forfatter:

Jan Erik Gulbrandsen, Arve Melhus og Randi Løchsen

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 272
Illustratør: Tingleff, Øyvind
Forlag: Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788204112569
Kategori: Matematikk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Matematikk
Nivå: 8. trinn
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Nye Mega 8A elevbok bm

Med Nye Mega vil du se at matematikken verken er skremmende eller magisk. Nye Mega er en meget god ledsager på veien til å gjøre matematikk til et nyttig og praktisk redskap.

Hvert klassetrinn har to grunnbøker, en A-bok og en B-bok. Hvert kapittel er delt inn i en generell del der lærestoffet presenteres. Etter en test som vi kaller Fargevelgeren, kan elevene begynne på den differensierte oppgavedelen med fargevelgere, blå, gul og rød etter økende vanskegrad. Graden av fordypning er størst i den røde delen, og ivaretar programfaget.

Nye Mega har gått bort fra spiralprinsippet og har samlet stoffet i større bolker. Dette gir mer arbeidsro i hvert tema.

Til toppen

Forfatter(e)

Jan Erik Gulbrandsen, lektor har skrevet lærebøker i matematikk og naturfag.

Randi Løchsen er spesialpedagog med hovedvekt på matematikkvansker. Hun har skrevet tilleggslitteratur i både matematikk og naturfag.

Nye Mega
Nye Mega er videreutvikling av Mega. Her er stoffet samlet i større emneblokker, i motsetning til Mega, hvor spiralprinsippet ble fulgt. Nye Mega er tilpasset Kunnskapsløftet og ivaretar kravet om utforsking, kreativitet og problemløsing gjennom et praktisk undervisningsopplegg.