Nye Mega

Nye Mega 8 Lærerens bok (Ukjent)

Forfatter:

Jan Erik Gulbrandsen, Arve Melhus og Randi Løchsen

Forfatter: , og
Innbinding: Ukjent
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 428
Illustratør: Tingleff, Øyvind
Forlag: Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788204112590
Kategori: Matematikk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Matematikk
Nivå: 8. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Nye Mega 8 Lærerens bok

Lærerens bok til 8. trinn er ikke lenger i salg. Den er tilgjengelig som pdf-filer i Nye Mega 8-10 Digital (lærerlisens). Lærerlisensen erstatter de nettressursene som tidligere lå på Dammskolen.

Lærerens bok inneholder veiledning til de enkelte kapitlene, egenvurderingsskjemaer, tester i måloppnåelse, aktiviteter, spill, gruppeoppgaver, nøtter, regnetrening, hoderegning, overslagsregning, skriftlig regning og kopioriginaler. Boka er laget slik at det blir lett å bruke både elevbøker og engangsbøker parallelt.

I Lærerens bok finner du kompetansemålene, en læringstrapp som viser hvordan Nye Mega har fordelt temaet som behandles i kapitlet på de ulike årstrinnene og hva som behandles i det aktuelle kapitlet. Dessuten finner du metodiske tips og henvisning til aktiviteter som passer til hvert emne.

Til toppen

Forfatter(e)

Jan Erik Gulbrandsen, lektor har skrevet lærebøker i matematikk og naturfag.

Randi Løchsen er spesialpedagog med hovedvekt på matematikkvansker. Hun har skrevet tilleggslitteratur i både matematikk og naturfag.

Nye Mega
Nye Mega er skrevet til K06 og blir ikke revidert til fagfornyelsen. Nye Mega og Faktor blir erstattet av Matematikk 8-10 fra Cappelen Damm, som bygger videre på Faktor.