Stein på stein (2005)

Stein på stein Norsk-engelsk ordliste (Heftet)

Forfatter:

Elisabeth Ellingsen og Kirsti Mac Donald

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 86
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202249540
Kategori: Norsk for viderekomne (B1-C1)
Fag: Norsk for viderekomne (B1-C1)
Nivå: Spor 2 - B1, Spor 3 - B1
Komponent: Ordliste
Om utgivelsen Stein på stein Norsk-engelsk ordliste
Ordlisten inneholder ord og uttrykk fra teksene i grunnboken og er inndelt etter samme kapittelstruktur.

Til toppen

Forfatter(e)
ELISABETH ELLINGSEN er dosent ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo, der hun underviser utenlandske studenter i norsk på ulike nivåer. Hun er cand.philol. med fagkretsen nordisk hovedfag, historie mellomfag og sosialpedagogikk grunnfag
Sammen med Kirsti Mac Donald har hun skrevet læreverk i norsk for voksne innvandrere på ulike trinn, samt artikler om leseforståelse og bruk av litteratur i et didaktisk perspektiv.

KIRSTI MAC DONALD har i en årrekke vært førstelektor ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo, der hun har undervist i norsk som andrespråk på alle nivåer. Hun er cand philol med hovedfag i norsk og mellomfag italiensk og litteraturkunnskap i tillegg til lærerutdanning. Hun har skrevet en rekke læreverk og grammatikker.
Stein på stein (2005)
Stein på stein er for dem som kan litt norsk fra før, læreverket bygger videre på grunnleggende norskkunnskaper og er tilrettelagt for undervisning på spor 2 og spor 3 etter læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere, nivå B1.