Sesam

Sesam (Fleksibind)

Muntlig begynneropplæring i norsk

Forfatter:

Bente Sæter Günenc, Jorunn Mo og Solgunn Hjalming Moen

Legg i ønskeliste

Forfatter: , og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 248
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202553791
Kategori: Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Fag: Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Nivå: Spor 1 - A1, Spor 1 - A2, Spor 2 - A1, Spor 2 - A2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Sesam
Sesam – en døråpner til det norske språket for unge og voksne innvandrere som lærer norsk.Med utgangspunkt i de 12 temaene og et rikt bildemateriale, vil man raskt kunne bygge et vokabular for funksjonelle muntlige ferdigheter. De grunnleggende språklige strukturene i norsk presenteres og behandles i korte tekster og muntlige aktiviteter. Hvert kapittel avsluttes med en uttaledel.

Til boka finnes det elevnettsted som tar øvingen på de muntlige ferdighetene et skritt videre. På nettstedet finnes også boka i digital utgave med lyd.

Til toppen

Forfatter(e)
Jorunn Mo er utdannet cand. philol. med hovedfag i nordisk språk og litteratur, og jobber som høyskolelektor i lærerutdanningsfag ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Hun har jobbet som lærer i norsk som andrespråk i mange år, og har skrevet læreverket Jobb i sikte sammen med Ingebjørg Dolve og Janne Grønningen.
Sesam
Sesam er en sterk pakke for den første muntligopplæringen i norsk. Gjennom arbeid med bok, nettressurs og materiell bygger elevene vokabular og språklige strukturer for en funksjonell muntlig ferdighet. Læreverket inviterer elev og lærer til en aktiv, muntlig språkopplæring.