Norsk på 1–2–3 (2017)

Norsk på 1-2-3 (2017) (Heftet)

Fast track Norwegian Level A1–A2

Forfatter:

Elisabeth Ellingsen og Kirsti Mac Donald

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 232
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202530785
Kategori: Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Fag: Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Nivå: Spor 3 - A1, Spor 3 - A2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Norsk på 1-2-3 (2017)
Norsk på 1–2–3 er et begynnerkurs i norsk for studenter og andre som vil lære norsk raskt. Boka har engelsk som støttespråk, noe som gir en effektiv læringsprosess for de som kan noe engelsk. Læreverket passer både til undervisning i klasser og til selvstudium. Rask progresjon!

Begynnerkurs i norsk med engelsk støtte

Boka inneholder tekster og oppgaver med basisvokabular, vanlige uttrykk fra dagliglivet, uttaleregler, muntlige og skriftlige øvelser og innføring i norsk grammatikk. Oversikter, grammatikk og ordlister er oversatt til engelsk. Hvert kapittel avsluttes med en kort test.

Lydinnspillinger
Lydinnspillinger til tekstboka og lytteoppgaver kan strømmes fra lydnettsiden til læreverket. Lærere finner i tillegg lydfiler til lytteprøver her.

Flere oppgaver på Norsk på 1–2–3 Elevnettsted
Supplerende interaktive øvelser i vokabular, grammatikk og uttale ligger på elevnettstedet. Nettstedet inkluderer oppgaver i lese- og lytteforståelse på nivå med norskprøven. Lærere kan også hente lytteoppgaver her. Fasit til oppgavene i boka ligger også her.

Lukket lærernettsted med prøver
Norsk på 1–2–3 Lærernettsted er lukket og bare tilgjengelig for lærere. Her finner læreren veiledning og grammatikktips til alle kapitlene, oppgaver til bruk i klassen, samtalespill, bildesamlinger, ekstra lytteoppgaver og prøver.

Lær mer norsk!
Boka Exploring Norwegian Grammar passer godt i kombinasjon med Norsk på 1–2–3 for dem som vil lære mer om norsk språk og grammatikk. Boka gir en oversiktlig innføring i norsk grammatikk, sett i et fremmedspråksperspektiv. Grammatikken er presentert i en underholdende stil på et enkelt språk.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)
ELISABETH ELLINGSEN er dosent ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo, der hun underviser utenlandske studenter i norsk på ulike nivåer. Hun er cand.philol. med fagkretsen nordisk hovedfag, historie mellomfag og sosialpedagogikk grunnfag
Sammen med Kirsti Mac Donald har hun skrevet læreverk i norsk for voksne innvandrere på ulike trinn, samt artikler om leseforståelse og bruk av litteratur i et didaktisk perspektiv.

KIRSTI MAC DONALD har i en årrekke vært førstelektor ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo, der hun har undervist i norsk som andrespråk på alle nivåer. Hun er cand philol med hovedfag i norsk og mellomfag italiensk og litteraturkunnskap i tillegg til lærerutdanning. Hun har skrevet en rekke læreverk og grammatikker.
Norsk på 1–2–3 (2017)
Med rask progresjon og engelsk som hjelpespråk er dette læreverket tilrettelagt for studenter og andre som vil ha en rask innføring i norsk. Læreverket egner seg også til selvstudium.