Norsk på 1–2–3 (2017)

Norsk på 1-2-3 (2017) Lyd (Lærerlisens) (Nettsted)

Norsk på 1-2-3 (2017) Audio (Teacher´s license)

Forfatter:

Elisabeth Ellingsen og Kirsti Mac Donald

Forfatter: og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202540999
Kategori: Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Fag: Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: Spor 3 - A1, Spor 3 - A2
Komponent: Lyd
Om utgivelsen Norsk på 1-2-3 (2017) Lyd (Lærerlisens)

På lydnettstedet kan du høre lyden til Norsk på 1–2–3. Lærerlisensen gir tilgang til innspillinger av tekstene i boka og lyden til lytteoppgavene på elevnettstedet. Lærerlisensen gir også tilgang til flere lytteoppgaver og lytteprøver. Dette innholdet er ikke tilgjengelig for elever.

Information in English

Norsk på 1–2–3 Audio
You can listen to recordings of Norsk på 1–2–3 on the audio website. Teachers with licences can access recordings of the texts in the book and the listening exercises on the learners’ website. Licences also enable access to additional listening exercises and tests. This material is not available to learners.

Til toppen

Forfatter(e)

ELISABETH ELLINGSEN er dosent ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo, der hun underviser utenlandske studenter i norsk på ulike nivåer. Hun er cand.philol. med fagkretsen nordisk hovedfag, historie mellomfag og sosialpedagogikk grunnfag
Sammen med Kirsti Mac Donald har hun skrevet læreverk i norsk for voksne innvandrere på ulike trinn, samt artikler om leseforståelse og bruk av litteratur i et didaktisk perspektiv.

Kirsti Mac Donald har i en årrekke vært førstelektor ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier ved Universitetet i Oslo, der hun har undervist i norsk som andrespråk på alle nivåer. Hun er cand philol med hovedfag i norsk og mellomfag italiensk og litteraturkunnskap i tillegg til lærerutdanning. Hun er også lærebokforfatter og har skrevet grammatikker og øvelsesbøker i norsk som andrespråk for ulike nivåer, både grunnskole, voksenopplæring og universitet. Hun har også skrevet flere artikler om grammatiske emner og en grammatikk spesielt rettet mot lærere i norsk som andrespråk.

Norsk på 1–2–3 (2017)
Information in English below

Med rask progresjon og engelsk som hjelpespråk er dette læreverket tilrettelagt for studenter og andre som vil ha en rask innføring i norsk. Læreverket egner seg også til selvstudium.

This course, with its rapid progression and explanations in English, is designed for students and others who want a quick introduction to Norwegian. It is also suitable for individual private study. Further information in English below.