Norsk 5-7 fra Cappelen Damm

Norsk 7 fra Cappelen Damm Grunnbok (Innbundet)

Forfatter:

Ingeborg Anly og Stig Erlend Kvinge

Nå kan du få digitale vurderingseksemplar. Raskere og mer miljøvennlig!
Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202576103
Kategori: Norsk
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Norsk
Nivå: 7. trinn
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen Norsk 7 fra Cappelen Damm Grunnbok

Norsk 7 Grunnbok fra Cappelen Damm er lett å forstå og enkel å bruke. Det er en alt i ett-bok som gir mulighet til dybdelæring og fleksibilitet. Læreverket sikrer helhet, sammenheng og tydelig progresjon i norskfaget. Kjerneelementene i norskfaget og de tverrfaglige temaene er ivaretatt.

Boka vil inneholde seks kapitler om ulike temaer og sjangre, i tillegg til språksider med rettskriving, grammatikk og andre språklige emner.

Boka kan brukes sammen med SKOLEN fra Cappelen Damm.

Til toppen

Andre utgaver

Norsk 7 frå Cappelen Damm Grunnbok
Nynorsk Innbundet 2021
Norsk 7 fra Cappelen Damm Grunnbok Brettbok
Bokmål/Nynorsk Nettsted 2021
Forfatter(e)

Ingeborg Anly er lærerspesialist i norsk og jobber som lese- og skriveveileder ved Huseby skole i Oslo. Ingeborg Anly er forfatter på det nye norskverket og har i mange år jobbet systematisk med lese- og skriveopplæring på mellomtrinnet. Ingeborg er en dreven og inspirerende kursholder.

Stig Erlend Kvinge underviser på Høvik skole i Lier. Han har også jobbet med å utvikle nasjonale prøver i lesing. Stig har i mange år jobbet systematisk med leselyst og leseopplæring på mellomtrinnet.

Norsk 5-7 fra Cappelen Damm
Med Norsk 5–7 fra Cappelen Damm får du et kvalitetssikret og nivåtilpasset norskverk som setter dybdelæring i sentrum. Elevene jobber med lesing, skriving og muntlige ferdigheter i sammenheng.