Nordic research in didactics of mathematics: past, present and future (Heftet)

Forfatter:

Barbro Grevholm, Per Sigurd Hundeland, Kristina Juter, Kirsti Kislenko and Per- Eskil Persson

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 546
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202393489
Kategori: Matematikk, realfag og teknologi
Fag: Matematikk, realfag og teknologi
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Nordic research in didactics of mathematics: past, present and future

Nordic research in didactics of mathematics: past, present and future inneholder en rekke aktuelle artikler om forskning i matematikkdidaktikk i Norden. For lærerutdannere og lærerstudenter er det mange eksempler som kan knyttes direkte til arbeidet i klasserommet.

Artiklene er skrevet av erfarne lærerutdannere, forskere og stipendiater. Artiklene er fagfelllevurdert og godt bearbeidet, slik at det faglige innholdet er av god kvalitet og lett tilgjengelig.

Til toppen

Forfatter(e)
Barbro Grevholm er professor i matematikkdidaktikk. Hun er tilknyttet universitet i Agder og universitetet i Lund. Grevholm har skrevet flere artikler og bøker i matematikk og matematikkdidaktikk.
Per Sigurd Hundeland er førsteamanuensis ved Fakultet for realfag og teknologi ved Universitetet i Agder. Hundeland har arbeidet som lærer i videregående skole i flere år og undervist i matematikk ved lærerutdanningen ved Høgskolen i Agder. Hundeland disputerte i 2010 med avhandlingen "Matematikklærerens kompetanse. En studie av hva lærerne på videregående trinn vektlegger i sin matematikkundervisning"