New Flight Extra

New Flight 3 Extra Workbook (Heftet)

Forfatter:

Berit Haugnes Bromseth og Lisbeth Wigdahl

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 152
Illustratør: Okada, Cecilie
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Nynorsk
ISBN: 9788202267339
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 10. trinn
Komponent: Arbeidsbok
Om utgivelsen New Flight 3 Extra Workbook
Extra Workbook har et variert utvalg oppgaver som er tilpasset den uensartede gruppa disse elevene representerer. Alle oppgavene har støttetekst på norsk. De vanskeligste oppgavene i Extra Workbook tilsvarer nivåmessig laveste vanskelighetsgrad i ordinær Workbook.

Til toppen

Forfatter(e)
Berit Haugnes Bromseth arbeider som lærer på Rosenborg skole i Trondheim. Hun har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer. Berit har også lang erfaring som forfatter av læremidler i engelsk, med blant annet Flight, Flex og New Flight. Mens hun har skrevet On the Move, har hun også undervist i fordypning i engelsk.
Lisbeth Wigdahl har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer.
New Flight Extra
New Flight Extra er en forenklet versjon av hovedverket New Flight, tilpasset elever med behov for særskilt tilrettelagt undervisning. Verket kan brukes sammen med hovedverket innenfor samme elevgruppe. Extra-verket består derfor av de samme komponentene som New Flight.