New Flight

New Flight 1 Textbook (Innbundet)

Forfatter:

Berit Haugnes Bromseth og Lisbeth Wigdahl

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 208
Illustratør: Okada, Cecilie
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Engelsk
ISBN: 9788202236908
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 8. trinn
Komponent: Tekstbok
Om utgivelsen New Flight 1 Textbook
Textbook har åtte temabaserte kapitler som alle inneholder både litterære tekster og stoff knyttet til temaet. I hvert kapittel fins tekster med økende vanskelighetsgrad, i tillegg til en del småstoff som dikt, sanger, vitser, tegneserier og annet. Gjennom Textbook skal elevene få kunnskap om kultur, samfunn og litteratur i engelskspråklige land.

Til toppen

Forfatter(e)
Berit Haugnes Bromseth arbeider som lærer på Rosenborg skole i Trondheim. Hun har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer. Berit har også lang erfaring som forfatter av læremidler i engelsk, med blant annet Flight, Flex og New Flight. Mens hun har skrevet On the Move, har hun også undervist i fordypning i engelsk.
Lisbeth Wigdahl har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer.
New Flight
New Flight tilbyr tydelige differensieringsmuligheter i tekster, oppgaver og metoder. Det legges også til rette for bruk av digitale hjelpemidler. Engelskverket omsetter læreplanens mål i praksis på en måte som appellerer til aldersgruppen og involverer elevene i egen språklæring.