New Flight Extra

New Flight 1 Extra Teacher's Book (Perm)

Forfatter:

Berit Haugnes Bromseth og Lisbeth Wigdahl

Forfatter:
Innbinding: Perm
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202251352
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 8. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen New Flight 1 Extra Teacher's Book
Extra Teacher’s Book er en veiledning for læreren i bruk av Extra-verket og inneholder ulike typer kopieringsgrunnlag og trykte tekster til lytteoppgavene. Her fins også fasit til Extra Workbook, tematiske skriveoppgaver, prøver og skjemaer til vurdering og evaluering. Alt er forenklet slik at alle elever kan delta i de samme aktivitetene eller ha de samme prøvene, uavhengig av om de bruker Extra-verket eller det ordinære New Flight-verket.

Til toppen

Forfatter(e)
Berit Haugnes Bromseth arbeider som lærer på Rosenborg skole i Trondheim. Hun har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer. Berit har også lang erfaring som forfatter av læremidler i engelsk, med blant annet Flight, Flex og New Flight. Mens hun har skrevet On the Move, har hun også undervist i fordypning i engelsk.
Lisbeth Wigdahl har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer.
New Flight Extra
New Flight Extra er en forenklet versjon av hovedverket New Flight, tilpasset elever med behov for særskilt tilrettelagt undervisning. Verket kan brukes sammen med hovedverket innenfor samme elevgruppe. Extra-verket består derfor av de samme komponentene som New Flight.