New Flight

New Flight 1 CD (Lydbok-CD)

Forfatter:

Berit Haugnes Bromseth og Lisbeth Wigdahl

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2006
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Engelsk
ISBN: 9788202250508
Kategori: Engelsk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Engelsk
Nivå: 8. trinn
Komponent: CD
Om utgivelsen New Flight 1 CD
Her vil elevene få presentert innleste tekster med mange forskjellige typer engelsk, blant annet britisk, amerikansk, australsk, karibisk, sørafrikansk, skotsk og irsk. Cd-ene inneholder alle tekstene og sangene fra Textbook, lytteoppgavene fra Workbook og sanger som passer til temaene.

Til toppen

Forfatter(e)
Berit Haugnes Bromseth arbeider som lærer på Rosenborg skole i Trondheim. Hun har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer. Berit har også lang erfaring som forfatter av læremidler i engelsk, med blant annet Flight, Flex og New Flight. Mens hun har skrevet On the Move, har hun også undervist i fordypning i engelsk.
Lisbeth Wigdahl har arbeidet med engelsk i ungdomsskolen i en rekke år og har erfaring med undervisning av elever på alle ferdighetsnivåer.
New Flight
New Flight tilbyr tydelige differensieringsmuligheter i tekster, oppgaver og metoder. Det legges også til rette for bruk av digitale hjelpemidler. Engelskverket omsetter læreplanens mål i praksis på en måte som appellerer til aldersgruppen og involverer elevene i egen språklæring.