Nettjournalisten av Nils G. Indahl (Ebok)
Ebok

Nettjournalisten (Ebok)

Forfatter:

Nils G. Indahl

Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett.  

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 5.62 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202480370
Kategori: Journalistikk og mediefag og Journalistikk
Fag: Journalistikk
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Nettjournalisten

En god nettjournalist kan ikke bare skrive godt og bruke de nye mediene. Nettjournalisten må gå i dialog med beslektede fagområder: grafisk design, interaksjonsdesign og programmering - fra idé til research, presentasjon og evaluering.

I denne boka blir den journalistiske arbeidsprosessen i digitale medier gjennomgått, med eksempler fra journalistens hverdag som viser arbeidsgangen og arbeidsmetodene.

Nye grupper ønsker å arbeide journalistisk og dele sin kunnskap på nettet. Antallet blogger og spesialiserte hjemmesider vokser kraftig. Kombinert med journalistisk håndverk og etikk, kan digitale medier øke kvaliteten og dybden i journalistikken.

Boka er aktuell for alle som studerer journalistikk, medievitenskap, webdesign og interaksjonsdesign på høyere nivå. Den passer også godt for journalister som ønsker etter- og videreutdanning.

Til toppen

Forfatter(e)

Nils G. Indahl er ekstern lektor ved Københavns Universitet, hvor han underviser i fagene statsvitenskap og kommunikasjon og IT. Han er lektor i digital journalistikk ved Fachhochschule Wien (WKW). Indahl er utdannet statsviter ved Københavns Universitet og har journalisteksamen fra Darlington College, England.