Natur og univers 1-3

Natur og univers 3 Lærerens bok (Perm)

Forfatter:

Kirsten Fiskum, Erik Steineger, Rolf Åsbø og Bjørn Eidissen

Forfatter:
Innbinding: Perm
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 189
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202254391
Kategori: Naturfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Naturfag
Nivå: 10. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Natur og univers 3 Lærerens bok

Her får du blant annet tips til undervisningen, kopieringsoriginaler, kapittelprøver og lysark som viser de fleste tegningene i elevboka. I tillegg inneholder Lærerens bok supplerende stoff og kommentarer til tekst, illustrasjoner, oppgaver og forsøk i elevbøkene.

Send en e-post til grunnskole@cappelendamm.no hvis du ønsker tilsendt kopieringsoriginaler og kapittelprøver til de tre første kapitlene.

Til toppen

Forfatter(e)
Bjørn Eidissen, født 1947, er utdannet cand.real. med hovedfag i biologi ved Universitetet i Oslo. Han er nå forlagsredaktør i Cappelen Damm Undervisning. Eidissen er medforfatter i Norges nasjonalparker – Gressåmoen, i en populærvitenskapelig serie om våre nasjonalparker (Lutherstiftelsens Forlag). Sammen med Olgunn Ransedokken har han skrevet og tatt bilder til faktabøker for barn: Mads og Mia oppdager småkryp (Cappelen 2005), Mads og Mia ser på blomster (Cappelen 2006), Mads og Mia på stranda (Cappelen 2007), Mads og Mia leter etter dyr og planter – en samleutgave av de tre første bøkene (Cappelen Damm 2011), og Mads og Mia i parken (Cappelen Damm 2012).
Erik Steineger, lektor med hovedfag i biologi, har spesiell kompetanse på miljøproblematikk. Han har undervist i naturfag i over 25 år, og har skrevet en rekke lærerbøker for grunnskolen, videregående skole og høyskole tidligere.
Natur og univers 1-3
Bøkene er rikt illustrert og har en oversiktlig og god struktur med et enkelt språk. I Natur og univers fins fem ulike oppgavekategorier slik at alle elever skal finne noe de ønsker å arbeide med. Både forsøkene og tekstene i elevboken bygger opp under «Forskerspiren» og «Teknologi og design», to av de nye hovedområdene i læreplanen. Med denne serien får elevene et godt innblikk i naturfaglige emner.