Mylder 1-4

Mylder 2 Lærerens bok (Spiral)

Forfatter:

Heidi Antell Haugen, Toril Hægeland, Anna Kristina E Reiten og Magnus Henrik Sandberg

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202375720
Kategori: Samfunnsfag og Naturfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Naturfag, Samfunnsfag
Nivå: 2. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Mylder 2 Lærerens bok

Lærerens bok inneholder faksimiler av oppslagene i grunnboka. Her finner du tips om litteratur og sanger til de ulike kapitlene. Til hvert oppslag fins det metodiske tips og forslag til aktiviteter, gode samtaler og hjemmearbeid.

Til toppen

Forfatter(e)
Toril er forteller, sanger og lærer. Hun underviser i norsk på lærerutdanninga ved Høyskolen i Oslo og Akershus, og også som frilans forteller. Hun har lagd flere forestillinger for Den kulturelle skolesekken, og har lang erfaring som formidler, redaktør og kursholder.
Kristina Reiten har lang og bred erfaring med å arbeide med barn. Hun har jobbet i barnehage og skole i 40 år, og er utdannet førskolelærer med viderutdanning i småskolepedagogikk. Hun er i dag lærer ved Bærums verk skole.

Magnus er lektor med hovedfag i historie, og har mange års undervisningserfaring fra ungdomsskolen og videregående skole i fagene historie, norsk og samfunnsfag. Han har i flere år jobbet utforskende med digitale arbeids- og læringsmetoder, og er spesielt opptatt av dataspill i skolen. De siste årene har Magnus jobbet med digital kompetanse på Institutt for lærerutdanning, NTNU, og skriver på en doktorgrad om digital spillbasert læring.

Mylder 1-4
Mylder er et læreverk i naturfag og samfunnsfag for 1. til 4. trinn til Kunnskapsløftet.