MusikkisuM Sangbok

MusikkisuM Sangbok CD (Lydbok-CD)

Forfatter:

Odd-Magne Bøe og Morten Sæther

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2000
Spilletid: 1:20
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202181185
Kategori: Musikk
Fag: Musikk
Nivå: 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn
Komponent: CD
Om utgivelsen MusikkisuM Sangbok CD
Det er lagd to cd-er til MusikkisuM Sangbok. Her fins blant annet innspillinger av de mer ukjente melodiene, samt flere nyttige akkompagnementer til et utvalg av innholdet.

Til toppen

Forfatter(e)
Morten Sæther er førstelektor ved seksjon for musikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole. I tillegg har han utdanning innen spesialpedagogikk og drama. Han har skrevet flere bøker om musikk og pedagogikk. Sæther har holdt en rekke kurs for ansatte i skole og barnehage og har hatt innlegg på konferanser i inn- og utland. Han har i mange år vært engasjert i barnehageutvikling og utdanningsprosjekter i det sørlige Afrika. I tillegg til lang undervisningserfaring ved DMMH, har han erfaring fra kulturskole og barneskole og fra frivillig musikkliv i Trondheim.
MusikkisuM Sangbok
MusikkisuM Sangbok er et supplement til MusikkisuM-serien, men kan selvsagt brukes uavhengig av verket. Her fins både kjente og ukjente sanger fra fjern og nær, for enhver anledning. Boka er tilpasset barneskolens 5.-7. trinn. Til sangboka hører også en cd, som kjøpes separat.