MusikkisuM Min første sangbok

MusikkisuM Min første sangbok (Innbundet)

Forfatter:

Jostein Ansnes, Liv-Astrid Egge og Morten Sæther

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 256
Illustratør: Ball, Solveig Lid
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202220495
Kategori: Musikk
Alder: 5 - 12
Fag: Musikk
Nivå: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn
Komponent: Ekstra materiell
Om utgivelsen MusikkisuM Min første sangbok
I denne sangboka beregnet på elever på 1.-4. trinn finner du mange nye og spennende sanger i tillegg til et kjent og tradisjonsrikt utvalg. De nye sangene er utarbeidet av forfatterne og lærere i småskolen. Alle melodiene har enkel besifring.

MusikkisuM Min første sangbok gir god mulighet til å kombinere musikk og sang i tilknytning til leseopplæringen. Flere av sangene tar for seg de forskjellige bokstavene i alfabetet. Skrifttype og størrelse er tilpasset aldersgruppa, og illustrasjonene er med på å støtte leseforståelsen.

MusikkisuM Min første sangbok kan selvsagt benyttes helt uavhengig av læreverk.

Til toppen

Forfatter(e)
Morten Sæther er førstelektor ved seksjon for musikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole. I tillegg har han utdanning innen spesialpedagogikk og drama. Han har skrevet flere bøker om musikk og pedagogikk. Sæther har holdt en rekke kurs for ansatte i skole og barnehage og har hatt innlegg på konferanser i inn- og utland. Han har i mange år vært engasjert i barnehageutvikling og utdanningsprosjekter i det sørlige Afrika. I tillegg til lang undervisningserfaring ved DMMH, har han erfaring fra kulturskole og barneskole og fra frivillig musikkliv i Trondheim.
MusikkisuM Min første sangbok
Sangene i sangboka er beregnet på elever på 1.-4. trinn. Utvalget består av både nye og kjente sanger. Alle melodier har enkel besifring. Innholdet med akkompagnementer til samtlige sanger finner du også på de tre CD-ene som kan kjøpes i tillegg til boka.