MusikkisuM 1-4 Ny utgave

MusikkisuM 4 Elevbok (Heftet)

Forfatter:

Tove Dahl Solbu og Morten Sæther

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 80
Illustratør: Fiske, Anna
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202251758
Kategori: Musikk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Musikk
Nivå: 4. trinn
Komponent: Grunnbok
Om utgivelsen MusikkisuM 4 Elevbok
Med elevbøkene vil du kunne engasjere elevene i hovedemnene for musisering, komponering, lytting og dans i tråd med Kunnskapsløftet. Stoffet er godt tilpasset trinnene, med enkle tekster, tegneoppgaver og spill for de yngste.

Til toppen

Forfatter(e)
Morten Sæther er førstelektor ved seksjon for musikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole. I tillegg har han utdanning innen spesialpedagogikk og drama. Han har skrevet flere bøker om musikk og pedagogikk. Sæther har holdt en rekke kurs for ansatte i skole og barnehage og har hatt innlegg på konferanser i inn- og utland. Han har i mange år vært engasjert i barnehageutvikling og utdanningsprosjekter i det sørlige Afrika. I tillegg til lang undervisningserfaring ved DMMH, har han erfaring fra kulturskole og barneskole og fra frivillig musikkliv i Trondheim.
MusikkisuM 1-4 Ny utgave
MusikkisuM er et spennende musikkverk for barnetrinnet. Verket gir både hele og supplerende opplegg i arbeidet med musikk. MusikkisuM utløser aktivitet og engasjement hos elevene og gir stort spillerom for tilrettelegging av opplæringen i forhold til Kunnskapsløftet.