MusikkisuM 1-4 Ny utgave

MusikkisuM 3 Lærerens bok (Spiral)

Forfatter:

Tove Dahl Solbu og Morten Sæther

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 112
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202251741
Kategori: Musikk
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Musikk
Nivå: 3. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen MusikkisuM 3 Lærerens bok
Lærerens bok er utgangspunktet for undervisningen. Boka er delt inn etter hovedemnene for musisering, komponering og lytting. I tillegg til en generell metodisk del finner du en grundig beskrivelse av alle undervisningsoppleggene, supplerende tekster og alle noter og sangtekster med henvisning til cd-ene.

Til toppen

Forfatter(e)
Morten Sæther er førstelektor ved seksjon for musikk ved Dronning Mauds Minne Høgskole. I tillegg har han utdanning innen spesialpedagogikk og drama. Han har skrevet flere bøker om musikk og pedagogikk. Sæther har holdt en rekke kurs for ansatte i skole og barnehage og har hatt innlegg på konferanser i inn- og utland. Han har i mange år vært engasjert i barnehageutvikling og utdanningsprosjekter i det sørlige Afrika. I tillegg til lang undervisningserfaring ved DMMH, har han erfaring fra kulturskole og barneskole og fra frivillig musikkliv i Trondheim.
MusikkisuM 1-4 Ny utgave
MusikkisuM er et spennende musikkverk for barnetrinnet. Verket gir både hele og supplerende opplegg i arbeidet med musikk. MusikkisuM utløser aktivitet og engasjement hos elevene og gir stort spillerom for tilrettelegging av opplæringen i forhold til Kunnskapsløftet.