Monitor

Monitor 2 Lærerens bok (Spiral)

Forfatter:

Berner m.fl.

Forfatter:
Innbinding: Spiral
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 86
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202268206
Kategori: Samfunnsfag
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Samfunnsfag
Nivå: 9. trinn
Komponent: Lærerens bok
Om utgivelsen Monitor 2 Lærerens bok
Monitor gir rom for ulike pedagogiske innfallsvinkler. Gjennom Lærerens bok får du en innføring i de ulike emnene samt metodiske tips for hvordan verket kan brukes. Deler av stoffet vil være tilgjengelig på læreverkets nettsted.

Til toppen

Forfatter(e)

Trond Borge er forfatter på flere samfunnsfagverk til videregående skole og grunnskolen, Agenda og Ny agenda for videregående skole og Monitor samfunnsfag for ungdomstrinnet. Trond Borge underviser i fagene samfunnsfag, sosiologi og sosialantropologi, religion og engelsk ved Hønefoss videregående skole.

Han har grunnfag i engelsk, mellomfag i statsvitenskap og en mastergrad i religion. Han har jobbet over 20 år i skolen med klasser fra studiespesialiserende og yrkesfaglige utdanningsprogram.

Monitor
Monitor er et spennende samfunnsfagsverk som integrerer internett i undervisningen på en strukturert måte. Verket gir en tverrfaglig tilnærming til faget. For å få fram sammenhengene er Monitor bygd over fem felles hovedtemaer som går igjen i historie, samfunnskunnskap og geografi.