Mi querida familia (spansk dvd)

Mi querida familia (spansk dvd) (DVD)

Innbinding: DVD
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 1
Spilletid: 0:50
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Spansk
ISBN: 9788202286620
Kategori: Spansk 1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 1
Nivå: 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn, Vg1
Komponent: DVD
Om utgivelsen Mi querida familia (spansk dvd)

Er du på jakt etter "Filmsnutter" som egner seg som utgangspunkt for muntlig og skriftlig øving i begynneropplæringen i spansk?

DVD'en Mi querida familia er spilt inn i Madrid og inneholder 10 dramatiserte episoder på fem minutter hver. Vi kommer rett inn i spansk hverdagsliv og blir kjent med en spansk familie gjennom den sjarmerende Julia som er yngstemann i familien. Episodene gir også innblikk i en multikulturell verden i og med at familien har sine røtter i Sør-Amerika. Familieliv og tradisjoner, men også kjærlighet og sjalusi er viktige ingredienser i de korte fortellingene.

Skuespillerne snakker tydelig og ikke for fort, men likevel naturlig. Alle episodene kan brukes med eller uten spanske undertekster.

Gratis lærerveiledning
Lærerveiledningen inneholder transkript til dialogene, ord, uttrykk og vokabular og kommunikative øvinger. DVD-en har klar grammatisk progresjon som er beskrevet kapittelvis i lærerveiledningen.

Skoler som har kjøpt Mi querida familia kan kontakte forlaget på vgsinfo@cappelendamm.no og få lærerveiledningen tilsendt som pdf.

Til toppen

Mi querida familia (spansk dvd)