Metode og dataanalyse. Oppgavesamling (Heftet)

Beslutningsstøtte for bedrifter ved bruk av JMP

Forfatter:

Geir Gripsrud og Ragnhild Silkoset

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 256
Forlag: Høyskoleforlaget
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788276348651
Kategori: Matematikk og statistikk og Metode og studieteknikk
Fag: Matematikk og statistikk, Metode og studieteknikk
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Metode og dataanalyse. Oppgavesamling

Denne oppgavesamlingen er skrevet til hovedboken Metode og dataanalyse. Beslutningsstøtte for bedrifter ved bruk av JMP (2010) og består av flervalgsoppgaver og «minicase» hentet fra aktuelle nyheter. Oppgavene tar utgangspunkt i sentrale utfordringer bedrifter står overfor innen ledelse, revisjon, finans, økonomi, markedsføring, IT og strategi.

Boken gir en grundig og praktisk rettet repetisjon av stoffet i hovedboken og reflekterer både de enkle og de mer ambisiøse læringsmålene i metodepensum. I likhet med hovedboken er oppgavesamlingen særlig rettet mot studenter innen bedriftsøkonomi, administrasjon og markedsføring og benytter det nye analyseverktøyet JMP.

Boken er en oppdatert og utvidet utgave av Metode og dataanalyse - med fokus på beslutninger i bedrifter.

Til toppen

Forfatter(e)

Geir Gripsrud er professor emeritus i markedsføring ved Handelshøyskolen BI med spesialkompetanse innen markedsanalyse, markedsføringskanaler, internasjonal markedsføring og detaljhandel.

Ragnhild Silkoset er professor (dr.oecon) ved Handelshøyskolen BI og professor II ved Handelshøgskolen UiT. Hun arbeider spesielt med metode, markedsføringsledelse, markedsanalyse, prisstrategi og nettverk.