Merkur

Merkur Økonomistyring (Heftet)

Forfatter:

Bengt E. Olsen

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 216
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202290139
Nivå: Vg3
Om utgivelsen Merkur Økonomistyring

Økonomistyring gir innsikt og forståelse for hvordan bedrifter arbeider og hvilke tanker som ligger bak drift, lønnsomhet og vurdering av produkter, markedsføring, etikk og mye annet. Fagstoffet er presentert på en forståelig måte med mange praktiske eksempler og oppgaver. Begrepsapparatet i faget er viktig, derfor er begrepene tydelige i tekst, eksempler og oppgaver.

Boka og nettstedet er delt inn i tre hoveddeler, på samme måte som læreplanen: Næringsliv og samfunn, økonomistyring og etikk og miljø.

På nettstedet er det en rekke ulike oppgaver og oppgaver knyttet til regnearkmodeller og regnskapsprogram og gratis arbeidsbok til utskrift. På lærernettstedet er det løsningsforslag til oppgaver gitt av direktoratet og til oppgaver i boka.

Komponenter:
• Lærebok med oppgaver
• Elevnettsted, gratis
• Lærernettsted (fagnett), gratis

www.merkur.cappelendamm.no og www.fagnett.cappelendamm.no

Til toppen

Forfatter(e)
Bengt E. Olsen er utdannet handelsøkonom (Master of Business and Marketing) fra BI, har pedagogikk fra Høgskolen i Buskerud og Universitetet i Oslo samt universitetsstudier i eBusiness & eCommerce fra Universitetet i Lund. Han har i mange år arbeidet med markedsføring og bedriftsledelse i egne selskaper og som leder i Ebookers Norge. Olsen har tung erfaring fra etablering av nye virksomheter. Han har tidligere skrevet flere lærebøker og har undervist i videregående skoler og for studenter.
Merkur