Matematikk for økonomi og samfunnsfag. Løsningsforslag (Heftet)

Forfatter:

Harald Bjørnestad, Svein Søyland og Frank Tolcsiner

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 280
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202522797
Kategori: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag og Matematikk og statistikk
Fag: Matematikk og statistikk
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Matematikk for økonomi og samfunnsfag. Løsningsforslag

Denne løsningsboken til Matematikk for økonomi og samfunnsfag gir detaljerte løsninger på mer enn halvparten av oppgavene i læreboken, både oppgavene i teksten og de oppsummerende oppgavene i slutten av hvert kapittel. De øvrige oppgavene er det gitt fasitsvar på. Flere oppgaver er hentet fra eksamensoppgaver som er gitt ved høgskolene.

Forfatterne har brukt IT-verktøy der det har vært naturlig, spesielt regnearket Excel.

Til toppen

Andre aktuelle titler

Forfatter(e)

Harald Bjørnestad er cand.real fra Universitetet i Oslo. Han har mange års undervisningserfaring som lektor i den videregående skolen og som førstelektor på Handelshøyskolen BI.

Svein Søyland er cand.real fra Universitetet i Bergen. Han har mange års undervisningserfaring fra flere skoleslag bl.a. som førstelektor ved Høgskolen i Buskerud.

Frank Tolsciner er cand.real fra Universitetet i Oslo. Han har lang undervisningserfaring fra flere skoleslag, bl.a. som førstelektor i metodefag på BI.

Njål Foldnes er professor i statistikk ved Universitetet i Stavanger. Hans forskningsfelt er statistisk metode og alternative undervisningsmetoder.

Steffen Grønneberg er professor i statistikk ved Handelshøyskolen BI og har doktorgrad i statistikk fra Universitetet i Oslo. Han har omfattende undervisningserfaring i statistikk, og forsker på statistisk metode.