Mat og helse-boka

Mat og helse Premium (elevlisens) (Nettsted)

Forfatter:

Hammeren, Borchsenius, Fulland og Arsky

Forfatter: , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202563486
Kategori: Mat og helse
Fag: Mat og helse
Nivå: 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn
Om utgivelsen Mat og helse Premium (elevlisens)

Elevlisensene bestilles hos Inkrement.

Mat og helse Premium:

•Dekker teorien fra Mat og helse-boka 8-10
•Har kontrollspørsmål
•Har underveisvurdering
•Fungerer på alle plattformer, også mobil
•Har verktøy for diskusjon og elevaktivitet i timen

Egne videoleksjoner viser trinn for trinn hvordan man lager matretter fra Mat og helse-boka 8-10.

Mat og helse Premium kan kun bestilles av skoler og krever tilgang til Campus Skole.

Ønsker du å prøve ut Mat og helse Premium? Start gratis prøveperiode på Campus Inkrement!

Til toppen

Forfatter(e)

Arsky er utdannet ernæringsfysiolog (cand.scient.) fra Universitetet i Oslo. Hun har utgitt et titall bøker om helse og ernæring og er fast skribent i Hjemmet Helse. I tillegg holder hun fermenteringskurs og kostholdsforedrag rundt om i landet. Gunn Helene underviser også på lærerutdanningen i mat og helse-faget.

Cathrine Borchsenius er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i klinisk ernæring fra Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Cathrine jobber med ernæringsformidling og er gründer av bramat.no og sunnogsprek.no. I tillegg jobber hun som konsulent, og skriver lærebøker og andre bøker om kosthold, vekt og helse.

Cathrine Fulland har hovedfag i ernærings-, helse- og miljøfag fra Høgskolen i Akershus i samarbeid med Folkehelseinstituttet. Hun jobber i dag som faglærer i mat og helse og naturfag ved Smestad skole i Oslo. Cathrine har vært nestleder for Landslaget for mat og helse i skolen og har jobbet for Utdanningsdirektoratet i flere prosjekter, bl.a. med å lede læreplangruppa i mat og helse til fagfornyelsen.

Ranveig Hammeren er adjunkt. Hun har jobbet i Pedagogisk veiledningstjeneste i Sørum og jobber i dag som faglærer i norsk, KRLE og mat og helse på Bingsfoss ungdomsskole i Sørum kommune. Ranveig er MOT-coach på egen skole og veileder for PPU-studenter ved Universitetet i Oslo.

Mat og helse-boka
Mat og helse-boka 8-10 er skrevet til læreplanen i mat og helse for ungdomstrinnet (Kunnskapsløftet). Til fagfornyelsen blir dette læreverket erstattet av Mat og helse 8-10 fra Cappelen Damm.