Digitale lærerressurser til bøker 1-10

Mat og helse 8-10 fra Cappelen Damm Digital lærerressurs (Nettsted)

Serie: Mat og helse 8-10 2020 

Forfatter:

Gunn Helene Arsky, Ranveig Hammeren, Cathrine Borchsenius og Randi Cathrine Fulland

Forfatter: , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2021
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
Serie:
ISBN: 9788202686925
Kategori: Mat og helse
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Mat og helse
Varighet: Fram til 31.08.2022
Nivå: 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Mat og helse 8-10 fra Cappelen Damm Digital lærerressurs

Den digitale lærerressursen inneholder tavlebok av grunnboka. Årsplan kommer til skolestart. Utover høsten blir det lagt inn veiledning til fagstoffet og filmer. Noen av filmene vil vise oppskrifter steg for steg, mens andre beskriver teknikker.

Kampanjepris ut skoleåret 2021/2022.

Lisensen gjelder for én lærer i ett skoleår og krever Feide-innlogging.

Til toppen

Forfatter(e)

er utdannet ernæringsfysiolog (cand.scient.) fra Universitetet i Oslo. Hun har utgitt et titall bøker om helse og ernæring og er fast skribent i Hjemmet Helse. I tillegg holder hun fermenteringskurs og kostholdsforedrag rundt om i landet. Gunn Helene underviser også på lærerutdanningen i mat og helse-faget.

Cathrine Borchsenius er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i klinisk ernæring fra Det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo. Cathrine jobber med ernæringsformidling og er gründer av bramat.no og sunnogsprek.no. I tillegg jobber hun som konsulent, og skriver lærebøker og andre bøker om kosthold, vekt og helse.

Cathrine Fulland har hovedfag i ernærings-, helse- og miljøfag fra Høgskolen i Akershus i samarbeid med Folkehelseinstituttet. Hun jobber i dag som faglærer i mat og helse og naturfag ved Smestad skole i Oslo. Cathrine har vært nestleder for Landslaget for mat og helse i skolen og har jobbet for Utdanningsdirektoratet i flere prosjekter, bl.a. med å lede læreplangruppa i mat og helse til fagfornyelsen.

Ranveig Hammeren er adjunkt. Hun har jobbet i Pedagogisk veiledningstjeneste i Sørum og jobber i dag som faglærer i norsk, KRLE og mat og helse på Bingsfoss ungdomsskole i Sørum kommune. Ranveig er MOT-coach på egen skole og veileder for PPU-studenter ved Universitetet i Oslo.

Bøker i serien
Digitale lærerressurser til bøker 1-10

Lærerens egen ressursbank med årsplaner, tavlebøker og kopieringsoriginaler som prøver, fasiter og arbeidsark til lærebøkene.