Markedsføringsboka (Fleksibind)

Forfatter:

Lena Mossberg og Malin Sundström

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
Originaltittel: Marknadsföringsboken
Oversatt av: Holmes, Inger Sverreson og Vesterås, Lisa
ISBN: 9788202399269
Kategori: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag , Salg og PR og Markedsføring
Fag: Markedsføring, Salg og PR
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Markedsføringsboka

Markedsføringsboka er en grunnleggende innføringsbok i markedsføring. Boka hviler på en stødig teoretisk grunn, og er i sin form moderne, praktisk, rikt illustrert og oversiktlig. Hvordan markedsføringens ulike deler henger sammen blir forklart grundig, ofte ved å benytte nordiske eksempler.

Temaene i boka dekker kravene for kurset Markedsføring i NRØAs rammeplan for bachelor i økonomi og administrasjon. Den norske utgaven har blitt tilpasset norske forhold, lover og regler.

I Markedsføringsboka kan man følge markedsføreren Ida som jobber i en fiktiv bedrift. Leseren blir kjent med de problemene hun støter på i sin arbeidshverdag – og hvordan hun velger å løse disse. Ved hjelp av karakteren Ida blir det abstrakte konkret, gjennom at leseren får se hvordan hun benytter sin kjennskap til grunnleggende teori for å løse problemstillinger i en krevende virkelighet.

Markedsføringsboka er en komplett og moderne lærebok med alt det en student på grunnleggende nivå behøver.Boka er en oversettelse av den svenske Marknadsföringsboken (Studentlitteratur, 2011).

Til toppen

Forfatter(e)
Lena Mossberg (f. 1956) er professor i markedsføring ved Handelshögskolan, Göteborgs universitet. Hennes forskningsområder er innen opplevelsesøkonomi, kundeatferd, servicekvalitet og kundetilfredsstillelse. Hun har også en professor ll-stilling ved Handelshøyskolen i Bodø. Mossberg har tidligere utgitt to bøker, begge oversatt til norsk.
Malin Sundström (f. 1968) er lektor i markedsføring ved Högskolan i Borås, hvor hun underviser i markedsføring og konsumentatferd, med særlig fokus på e-handel og kjøpsbeslutninger. Hun har også en lang erfaring som oppdragsforsker.