Lovsamling for sjøfolk og maritime skoler (Heftet)

Forfatter:

Tor Erik Jensen (red.)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 646
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202727642
Kategori: Lover og forskrifter og Juridiske fag
Fag: Lover og forskrifter
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Lovsamling for sjøfolk og maritime skoler

Denne lovsamlingen inneholder de viktigste lovene, forskriftene og reglene som gjelder til sjøs. Den er et nødvendig redskap for studenter i maritime utdanninger, sjøfolk og ansatte i skipsfartsnæringen.

Samlingen er ajourført og oppgradert med nye regler som er kommet til siden forrige utgave. Dagens internasjonalisering krever at det maritime regelverket finnes på engelsk. Derfor inneholder samlingen engelsk oversettelse av de lover, forskrifter og regler hvor dette er tilgjengelig.

Lovsamlingen er redigert av universitetslektor Tor Erik Jensen. Han er cand.jur/Executive MBA. Jensen underviser studenter på bachelor- og masternivå i sjørett, både i Norge og utlandet. Han har tidligere praksis fra shipping.

Denne 20. utgaven er à jour pr. 1. august 2021.

Til toppen

Forfatter(e)

Tor Erik Jensen er høgskolelektor ved Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag ved Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Vestfold. Han har praksis fra shipping, bank og offshore, og er utdannet cand.jur. (UiO)/Executive MBA (NHH). Siden 2005 har han undervist bachelor- og mastergradsstudenter i sjørett, både i Norge og i utlandet, samt holdt foredrag og kurs for den maritime næringen.