Logistikkledelse (Heftet)

Forfatter:

Stein Erik Grønland

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 330
Illustratør: Keeping, David
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202525927
Kategori: Logistikk
Fag: Logistikk
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Logistikkledelse

Logistikkledelse tar for seg prinsipper og metoder for styring av logistikk og forsyningskjeder. Boka har gjennomgått en større revisjon og gir en oppdatert oversikt over basiskunnskapene i logistikkfaget, blant annet en bredere innføring i ulike metoder for lagerstyring i forskjellige situasjoner.

Bokas målgruppe er studenter og praktikere med interesse for strategi, men også de som er opptatt av den mer konkrete ledelse og utføring av logistikkoppgaver. Logistikklededelse benyttes som pensumbok for studenter ved høyskoler på både bachelorspesialisering og masterkurs innen logistikkfaget. Boka er også aktuell for ledere i industri-, handels- og logistikkbedrifter, og den brukes som kursbok av Norsk forbund for innkjøp og logistikk, NIMA.

Til toppen

Andre aktuelle titler

  • Retail design

    Den fysiske butikken som markedsføringskanal

    Marit Andreassen

    Heftet
Forfatter(e)

Stein Erik Grønland er professor (II) i logistikk ved Handelshøyskolen BI, hvor han i mange år har undervist innenfor master- og bachelorprogrammer i logistikk. Han har tidligere i en årrekke vært tilknyttet NHH og Høgskolen i Molde som professor (II), og har også vært tilknyttet masterprogrammet i shipping og logistikk ved CBS.

Grønland har i mange år ledet firmaet SITMA, som har rådgivningsoppdrag innenfor logistikk og SCM for industri, handel og transport for flere av de største bedriftene i Norge. Han arbeider også med forskningsrettede oppgaver for det offentlige, blant annet for transportetatene og for prosjekter i Norges forskningsråd. Grønland har tidligere ledererfaring blant annet fra industribedrifter som Hydro, Norema og Aker og fra Marintek og NSB.