Liv og helse Helse- og oppvekstfag Vg1 (KL06)

Liv og helse Yrkesutøvelse (2014) (Heftet)

Forfatter:

Else Kari Bjerva, Sigrid M. Gjøtterud, Sølvi Sæves

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202439736
Kategori: Yrkesutøvelse og Helse- og oppvekstfag Vg1
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Yrkesutøvelse
Nivå: Yrkesfag Vg1
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Liv og helse Yrkesutøvelse (2014)

Yrkesutøvelse er et tydelig og oversiktlig læreverk med et enkelt og godt språk og rikt illustrasjonsmateriale om god yrkesutøvelse innenfor helse- og sosialsektoren og oppvekstsektoren.

Fagstoffet er delt inn i kapitler etter kompetansemål, supplert med gode eksempler og bilder for å gjøre stoffet lettere tilgjengelig for elevene. Boken gir rom for differensiering. Enkle repetisjonsoppgaver er lagt inn etter hvert delkapittel. På slutten av hvert kapittel er det rikelig med arbeidsoppgaver til teoristoffet, og nytt i denne utgaven er digitale arbeidsoppgaver til alle kapitler.

Læreverket består av:
• Alt-i-ett-bok med oppgaver på flere nivåer
• Gratis fagnettsted med elev- og lærerressurs og stoff om yrkesfaglig fordypning (YFF)

Til toppen

Forfatter(e)

Engh er utdannet faglærer i ernæring, helse og miljøfag, og har etterutdanning i blant annet spesialpedagogikk, sosialpedagogikk og veiledning. Hun har de siste 15 årene arbeidet på Helse- og Oppvekstfag på Greåker videregående skole.

Sølvi Brekklund Sæves er for tiden kontaktlærer ved Eidsberg ungdomsskole. Hun har fordypning i norsk og drama, i tillegg til sin allmennlærerutdannelse. Hun har undervist voksne med lærevansker ved en privat opplæringsvirksomhet på videregående nivå, i helse- og sosialfag (som det het da) og i samfunnsfag, engelsk og norsk. Brekklund Sæves er medforfatter av Cappelen Damms verk Yrkesutøvelse i serien Liv og helse for helse- og oppvekstfag Vg1.
Liv og helse Helse- og oppvekstfag Vg1 (KL06)
Liv og helse-verket kommer i ny utgave 2020. Liv og helse (2014) dekker læreplanen i felles programfag i vg1 Helse- og oppvekstfag.
Liv og helse består av lærebøker i hvert av de tre programfagene helsefremmende arbeid, yrkesutøvelse og kommunikasjon og samhandling, og et omfattende fagnettsted med elevressurser og egne lærersider.