Liv og helse Yrke Brettbok (LK20) av Hilde Lindemann Andressen, Sigrid Bogstad og Annette Bråthen (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Liv og helse Helse- og oppvekstfag (Fagfornyelsen LK20)

Liv og helse Yrke Brettbok (LK20) (Nettsted)

Helse- og oppvekstfag vg1

Forfatter:

Sigrid Bogstad, Annette Bråthen og Hilde Lindemann Andressen

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202669720
Kategori: Helse- og oppvekstfag Vg1
Læreplan: Fagfornyelsen
Fag: Helse- og oppvekstfag Vg1
Nivå: Yrkesfag Vg1
Om utgivelsen Liv og helse Yrke Brettbok (LK20)

Liv og helse | Yrke Brettbok (2020) er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format.

Liv og helse | Yrke Brettbok (2020) er et komplett læreverk, som sammen med lærebøkene Helse og Kommunikasjon dekker kompetansemålene i helse- og oppvekstfag i videregående skole. Til læreverket følger det også egne digitale ressurser med oppgaver og fordypning, se www.hofag.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer, gjøre søk i teksten og benytte tekst-til-tale for opplesning av teksten.
Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Til toppen

Forfatter(e)

Andressen er jurist fra UiO og ansatt ved Sandefjord videregående skole der hun underviser i rettslære. Hun har variert erfaring fra grunnskole og videregående skole, i tillegg til jurist stillinger i offentlig forvaltning. Andressen har bidratt til flere lærebøker utgitt av Cappelen Damm Undervisning.

er utdannet faglærer i ernæring-, helse- og miljøfag. Hun har også en master i yrkespedagogikk. Bogstad har mange års erfaring som lærer og skoleleder i videregående skole. I dag jobber hun som lektor på Jessheim videregående skole.

har bakgrunn som tannhelsesekretær og helsesekretær, og er utdannet yrkesfaglærer i helse- og sosialfag. Hun har videreutdanning i veiledning og coaching og arbeids- og organisasjonspsykologi. Bråthen har mange års erfaring som lærer i videregående skole og fagskole. I dag arbeider hun som adjunkt med tilleggsutdanning ved Jessheim videregående skole.

Liv og helse Helse- og oppvekstfag (Fagfornyelsen LK20)
Læreverket Liv og helse dekker kompetansemålene i helse- og oppvekstfag til fagfornyelsen (LK20).