er utdannet ernæringsfysiolog (cand.scient.) fra Universitetet i Oslo. Hun har utgitt et titall bøker om helse og ernæring og er fast skribent i Hjemmet Helse. I tillegg holder hun fermenteringskurs og kostholdsforedrag rundt om i landet. Gunn Helene underviser også på lærerutdanningen i mat og helse-faget.
Engh er utdannet faglærer i ernæring, helse og miljøfag, og har etterutdanning i blant annet spesialpedagogikk, sosialpedagogikk og veiledning. Hun har de siste 15 årene arbeidet på Helse- og Oppvekstfag på Greåker videregående skole.
Iversen er lektor med hovedfag i ernæring, helse og miljøfag fra Høgskolen i Akershus og har etterutdanning i blant annet humanbiologi, grunnmedisin, biologi og vurdering. Hun har undervist i ulike skoleslag og på ulike trinn, men hovedsakelig på helse- og oppvekstfaglig utdanningsprogram i videregående skole i Oslo, der hun arbeider i dag.
Helge Ludvigsen er faglærer i naturfag og matematikk og høyskolekandidat i miljø- og naturvernfag. Nå arbeider han i videregående skole og har undervisningserfaring i blant annet humanbiologi, anatomi og fysiologi og biologi. I tillegg har han erfaring fra tilpasset opplæring, undervisning av fremmedspråklige og nettundervisning.
Halldis Farstad Nilsen er utdannet sykepleier med videreutdanning i eldreomsorg.
Hun har eksamen i miljølære, miljøfilosofi og tilpasset opplæring(TPO). Hun har undervist i videregående skole i 23 år, bl. a i humanbiologi, naturfag, hygiene, helsefag, sykdomslære og eldreomsorg.