Liv og helse Helse Brettbok (LK20) av Gunn Helene Arsky, Ingvild Iversen og Camilla Rørtveit (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Liv og helse Helse- og oppvekstfag (Fagfornyelsen LK20)

Liv og helse Helse Brettbok (LK20) (Nettsted)

Helse- og oppvekstfag vg1

Forfatter:

Ingvild Iversen, Gunn Helene Arsky og Camilla Rørtveit

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202669591
Kategori: Helse- og oppvekstfag Vg1
Fag: Helse- og oppvekstfag Vg1
Nivå: Yrkesfag Vg1
Om utgivelsen Liv og helse Helse Brettbok (LK20)

Liv og helse | Helse Brettbok (2020) er den digitale utgaven av læreboka i PDF-format.

Liv og helse | Helse Brettbok (2020) er et komplett læreverk, som sammen med lærebøkene Kommunikasjon og Yrke og dekker kompetansemålene i helse- og oppvekstfag i videregående skole. Til læreverket følger det også egne digitale ressurser med oppgaver og fordypning, se www.hofag.cdu.no.

I Brettboka kan eleven kan gjøre egne notater, markere tekst, lage egne figurer, gjøre søk i teksten og benytte tekst-til-tale for opplesning av teksten.
Brettbok-utgaven kan kjøpes av skoler på www.brettboka.no. Last ned Brettboka-appen for å komme i gang, eller se prøvekapitler her: http://brettboka.no/apps. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

Til toppen

Forfatter(e)

er utdannet ernæringsfysiolog (cand.scient.) fra Universitetet i Oslo. Hun har utgitt et titall bøker om helse og ernæring og er fast skribent i Hjemmet Helse. I tillegg holder hun fermenteringskurs og kostholdsforedrag rundt om i landet. Gunn Helene underviser også på lærerutdanningen i mat og helse-faget.

Iversen er lektor med hovedfag i ernæring, helse og miljøfag fra Høgskolen i Akershus og har etterutdanning i blant annet humanbiologi, grunnmedisin, biologi og vurdering. Hun har undervist i ulike skoleslag og på ulike trinn, men hovedsakelig på helse- og oppvekstfaglig utdanningsprogram i videregående skole i Oslo, der hun arbeider i dag.

Rørtveit er utdannet helsesykepleier og har jobbet som helsesykepleier i nesten 10 år i videregående skole og helsestasjon for ungdom i Oslo. Hun jobber også som helsesvarer på nettstedet ung.no, og sitter sin andre periode i sentralstyret i Landsgruppen av Helsesykepleiere i Norsk Sykepleierforbund.

Engh er utdannet faglærer i ernæring, helse og miljøfag, og har etterutdanning i blant annet spesialpedagogikk, sosialpedagogikk og veiledning. Hun har de siste 15 årene arbeidet på Helse- og Oppvekstfag på Greåker videregående skole.

Liv og helse Helse- og oppvekstfag (Fagfornyelsen LK20)
Læreverket Liv og helse dekker kompetansemålene i helse- og oppvekstfag til fagfornyelsen (LK20).