Lek med yoga (Ebok)

Forfatter:

Isabelle Schjelderup og Yvette Jansen Rudlang

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 165
Kopibeskyttelse: Readium LCP
Filstørrelse: 6.89 MB
Filformat: PDF
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202676018
Kategori: Natur, helse og bevegelse og Kroppsøving
Fag: Kroppsøving, Natur, helse og bevegelse
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Lek med yoga

Denne boken introduserer yoga gjennom lek. Enkle instruksjoner og bilder av barn som gjør øvelsene beskriver hvordan de skal gjøres. Øvelsene følger årstidene, og kan gjøres både inne og ute. Årstidskapitlene består av fysiske øvelser etterfulgt av pusteøvelser, meditasjoner og yogaleker. Boken tar også for seg: Hva er yoga? Hvorfor trenger barn yoga? Hvilken effekt har øvelsene? Og hvordan tilrettelegge for yoga hjemme, i barnehagen og på skolen. Boken gir barn verktøy for å skape bedre balanse i kropp, sjel og sinn. Yoga for barn er viktig i et folkehelse- og livsløpsperspektiv, og yoga kan være et verktøy for å fremme både helse og livsmestring hos barn.

Dette er boken for deg som er barnehage- eller grunnskolelærer, ansatt i barnehage, skole eller SFO/AKS, forelder, og for barn som kan prøve ut øvelsene på egenhånd. Boken passer for deg som aldri har vært borti yoga før, og for deg som kjenner yoga godt.

Til toppen

Andre utgaver

Lek med yoga
Bokmål Heftet 2019
Forfatter(e)

Isabelle Schjelderup er sosionom med videreutdanning i akutt og ambulant krisehåndtering, yogalærer, helhetsterapeut, lyd og vokalhealer, og har videreutdanning i pedagogisk mindfulness samt flere alternative og komplementære behandlingsformer.

Yvette Jansen Rudlang er fotograf og fotojornalist. Hun studerte ved Goldsmiths College, University of London.