Leder, kjenn deg selv (Ebok)

Forfatter:

Kristin Aase og Bente Vetland

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 176
Kopibeskyttelse: Readium LCP
Filstørrelse: 2.05 MB
Filformat: PDF
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202708443
Kategori: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag
Fag: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Leder, kjenn deg selv

Lurer du på hvordan du kan få teamet ditt til å levere bedre? Havner du stadig i uventede problemer med dine relasjoner? Har du medarbeidere du bare ikke forstår?

Leder, kjenn deg selv! gir deg økt selvinnsikt og gjør deg bedre kjent med dine medarbeidere. Selvinnsikt innebærer å kunne se seg selv utenfra – og andre innenfra – og gir mot, tydelighet og ydmykhet.

Boken hjelper deg til å se og forstå egne reaksjonsmønstre, finne veien ut av blindsonene, oppnå balanse mellom talentene dine, og skape bedre møter med dine medarbeidere.

Noen medarbeidere er enkle for deg å lede, mens andre er krevende og vanskelige å forstå. Når dine medarbeidere handler på en måte som stresser deg, aktiverer det ubevisste negative adferdsmønstre hos deg. Dine medarbeidere ser dette tydelig, likevel kan det være umerkelig for deg. Boken tilbyr verktøy som gir selvinnsikt og kan hjelpe deg ut av stress og negative tanke- og handlingsmønstre.

Målet er å kunne møte kritiske innspill på en konstruktiv måte og være fleksibel og imøtekommende overfor medarbeidere. Slik skaper du bedre samarbeidsklima, økt måloppnåelse og arbeidsglede.

Boken passer for studenter på etter- og videreutdanning i ulike profesjonsfag. Også ledere på alle nivåer vil ha nytte av boken.

Til toppen

Andre utgaver

Leder, kjenn deg selv!
Bokmål Heftet 2021
Forfatter(e)

KRISTIN AASE er statsviter og har lang erfaring som leder innen politikk, næringsliv, ideell virksomhet og det offentlige. Hun er sertifisert coach i Den norske coachforeningen (DNCF), Enneagram-coach, og sertifisert bruker av metoden Kjernekvadranten. Hun har betydelig styreerfaring blant annet fra mediebedriften Mentor Medier og har gjennomført NHOs Female Future styrekurs. I dag har Kristin Aase sitt eget selskap som tilbyr team-og lederutvikling i ulike virksomheter.


BENTE VETLAND har 30 år bak seg som lærer, leder og rådgiver i videregående skole. Hun har master i psykisk helse med videreutdanning i kognitiv terapi, og er aktiv som lærebokforfatter og kursholder. Bente Vetland er sertifisert i Kjernekvadranten og er Enneagrammet-coach, to verktøy som er sentrale i boka Leder, kjenn deg selv.