Læringsnøkkelen (Heftet)

Hvordan oppmuntre og inspirere til bedre læring?

Forfatter:

James Nottingham

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 134
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk/målform: Bokmål
Originaltittel: Encouraging learning
Oversatt av: Ranfelt, Åse
ISBN: 9788202412968
Kategori: Pedagogikk og lærerutdanning , Barnehagelærerutdanning og Lærerutdanning
Fag: Barnehagelærerutdanning, Lærerutdanning
Nivå: Akademisk
Om utgivelsen Læringsnøkkelen

Læringsnøkkelen er en oppfølger til Læringsreisen. Den viser hvordan foreldre og lærere best kan hjelpe barn å lære. Boken tar for seg problemene med ros, hvordan vi best kan utvikle en vekstorientert tenkemåte, og hva vi kan gjøre så barn synes det er moro å lære.

Forfatteren, James Nottingham, har de siste 20 årene studert hvordan barn lærer. Han har undervist på alle trinn i barne- og ungdomsskolen. Han har hjulpet døve tenåringer med å takle sinne og isolasjon, og han har til og med prøvd å filosofere sammen med treåringer. Underveis har Nottingham studert og lært av noen av de mest respekterte eksperter på tenkning og læring, holdt foredrag for skoleledere og lærere i hele verden, og dannet tre vellykkede foretak for å støtte og utvikle læring innen utdanning, på arbeidsplassen og i hjemmet. All denne erfaringen har vist noen av de beste metodene for å hjelpe barn å lære bedre, å lære med større utbytte, og å lære gjennom samarbeid med andre. Så dersom du har noe med barn å gjøre – enten i familien, på jobb eller i en sosial sammenheng – er dette en bok for deg. Den viser deg noen av de beste måtene å forsterke barns læring på. Inkludert hvordan man stiller de gode spørsmålene, hvordan man roser, og hvordan man oppmuntrer mer virkningsfullt.

James Nottingham er far, lærer og prisvinnende konsulent innen utdanning. Han veileder skoler, universiteter, bedrifter og myndigheter over hele verden i de beste måtene å forbedre og øke læring på. Forfatteren skriver med en fasinerende blanding av anekdoter, moderne forskning og praktiske råd.

Til toppen