KRLE 8-10 fra Cappelen Damm

KRLE 8 fra Cappelen Damm Grunnbok Unibok (Nettsted)

Forfatter:

Marius Timmann Mjaaland, Solbjørg Øvretveit og Kristian Stensgård

Forfatter: , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2023
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202781255
Kategori: KRLE
Læreplan: Fagfornyelsen
Lisenstype: Elevlisens
Fag: KRLE
Varighet: Fram til 31.08.2023
Nivå: 8. trinn
Komponent: Tekstbok
Om utgivelsen KRLE 8 fra Cappelen Damm Grunnbok Unibok

Med KRLE 8–10 får elevene innblikk i religionens betydning i samfunnet, samtidig som de utfordres til å utforske eksistensielle og etiske dilemma. Hvordan leve sammen selv om vi er grunnleggende uenige? Hvordan tåle ulike meninger? Hva innebærer respekt?

KRLE 8 Grunnbok består av tre temabaserte kapitler. Til boka finnes et hefte med forslag til undervisningopplegg til hvert kapittel. Undervisningsoppleggene tar utgangspunkt i kjerneelementene for å sikre at elevene når kompetansemålene. Heftene inneholder også forslag til ulike eksamensopplegg for 8. til 10. trinn.

Med Unibok er læreboka alltid tilgjengelig, og elevene kan lese den på alle digitale flater – også mobil. Unibok er brukervennlig, og flere gode studietekniske verktøy gjør at eleven kan jobbe godt med lærestoffet rett i boka.

I Unibok kan eleven gjøre direkte søk og oppslag på ord i teksten, skrive notater og markere, og lytte til teksten. Tekst-til-tale-funksjon har høy pedagogisk verdi for lesesvake elever: Teksten markeres når den leses opp.

Denne uniboka har både innlest lyd og syntetisk tale.

Når du har lisens og tilgang til boka, finner du den i «Mine unibøker» på www.unibok.no og under «Min side» på www.cdu.no.

Til toppen

Andre utgaver

KRLE 8 fra Cappelen Damm Grunnbok
Bokmål Fleksibind 2022
KRLE 8 frå Cappelen Damm Grunnbok
Nynorsk Fleksibind 2022
KRLE 8-10 fra Cappelen Damm
KRLE 8-10 fra Cappelen Damm møter KRLE-faget på en nytenkende og utforskende måte, og gir en solig og interessant base for undervisningen.