Kosmos SF naturfag vg1

Kosmos SF lærebok (2013) (Innbundet)

Naturfag for studieforberedende utdanningsprogram

Forfatter:

Per Audun Heskestad, Ivar Karsten Lerstad, Harald Otto Liebich og Agnete Engan

Forfatter: , , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål
ISBN: 9788202402600
Kategori: Naturfag SF
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Naturfag SF
Nivå: Vg1
Komponent: Alt-i-ett-bok
Om utgivelsen Kosmos SF lærebok (2013)
Kosmos SF dekker den justerte læreplanen fra 2013 i naturfag for studieforberedende utdanningsprogram. Boka er revidert utfra tilbakemeldinger fra lærere som har brukt boka, og er knyttet enda tettere opp til læreplanens mål.

Boka har en hensiktsmessig struktur med tanke på progresjonen på lærestoffet. Kosmos SF framstår som gjennomarbeidet, inspirerende og faglig oppdatert. Boka er rikt illustrert med forklarende illustrasjoner og gode bilder. Kosmos SF inneholder både grunndel og studiedel.

Grunndelen gir en ryddig og samtidig grundig beskrivelse av temaene, der tekst, bilder og illustrasjoner hjelper eleven igjennom lærestoffet. Studiedelen kommer etter hvert kapittel og er variert med oppgaver av ulik vanskelighetsgrad og øvinger som er tett knyttet til temaene i grunndelen.

Komponenter
• Lærebok med grunndel og studiedel
• Lydfiler på nett
• Elevnettsted, gratis
• Lærernettsted, gratis lisens
• Unibok og Brettbok-utgaver

Kosmos fagnettsted inneholder interaktive oppgaver, tv-klipp, nyttige lenker, enkle og illustrerende animasjoner og ekstra teoristoff. På lærersidene finner du blant annet illustrasjoner fra boka, oppgavebank, powerpointpresentasjoner og annet nyttig stoff som kan brukes i undervisningen. Nettstedet følger den samme inndelingen som boka.

Til toppen

Andre utgaver

Kosmos SF lærebok (2013)
Nynorsk Innbundet 2013
Kosmos SF Unibok (2013)
Bokmål/Nynorsk Nettsted 2015

Andre aktuelle titler

Kosmos SF naturfag vg1
Kosmos SF naturfag studieforberedende kommer i ny utgave til fagfornyelsen 2020. Kosmos SF fra 2017 er faglig oppdatert og inneholder en rekke dagsaktuelle eksempler. Det er lagt inn hør deg selv-oppgaver etter hvert delkapittel som hjelper elevene til å få oversikt over det mest grunnleggende lærestoffet. Studiedelen inneholder varierte oppgaver. Risikovurdering er lagt inn etter alle øvinger der dette er relevant.