Kosmos SF Brettbok (2017) av Agnete Engan, Per Audun Heskestad, Ivar Karsten Lerstad og Harald Otto Liebich (Nettsted)
product-metadata.product-detail.tabletBook

Kosmos SF naturfag vg1

Kosmos SF Brettbok (2017) (Nettsted)

Digital lærebok

Forfatter:

Per Audun Heskestad, Ivar Karsten Lerstad, Harald Otto Liebich og Agnete Engan

Forfatter: , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202556006
Kategori: Naturfag SF
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Naturfag SF
Nivå: Vg1
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Kosmos SF Brettbok (2017)
Grunndel og studiedel i ett
Denne utgaven av Kosmos SF gir en oppdatert og grundig beskrivelse av temaene på et nivå tilpasset elevene. Studiedelen kommer etter hvert kapittel og er variert med ulike oppgavetyper og øvelser. Boka er rikt illustrert med forklarende illustrasjoner og gode bilder som visualiserer stoffet.

Nytt i denne utgaven:
Hvert delkapittel avsluttes med enkle Hør deg selv-oppgaver som hjelper elevene til å få oversikt over det mest grunnleggende lærestoffet. Studiedelen inneholder oppgaver der elevene skal bruke Internett og finne aktuell informasjon, samt diskusjonsoppgaver. Risikovurdering er lagt inn etter alle øvinger der dette er relevant.

Kosmos SF Basis Arbeidsbok er en ny tilleggsressurs for elever som sliter med naturfag. Den har kort teori og enkle og varierte utfyllingsoppgaver og hjelper eleven med oversikt og innlæringen av fagstoffet.

Kosmos fagnettsted
Fagnettstedet inneholder blant annet interaktive oppgaver, filmklipp, fordypningsstoff, løsningsforslag til oppgaver og illustrasjoner fra boka. Lærersidene er passordbeskyttet og har en egen oppgavebank til hvert kapittel, undervisningsopplegg som powerpointpresentasjoner, og nyttige lenker.

Komponenter
• Lærebok med grunndel og studiedel, alt-i-ett
• Unibok- og Brettbok-utgave
• Basisbok med oppgaver og kort repetisjon av teoristoffet (engangsbok)
• Lydfiler på nett, lisens
• Elevnettsted, åpent og gratis
• Lærernettsted, gratis lisens

kosmos.cdu.no

Til toppen

Kosmos SF naturfag vg1
Kosmos SF naturfag studieforberedende kommer i ny utgave til fagfornyelsen 2020. Kosmos SF fra 2017 er faglig oppdatert og inneholder en rekke dagsaktuelle eksempler. Det er lagt inn hør deg selv-oppgaver etter hvert delkapittel som hjelper elevene til å få oversikt over det mest grunnleggende lærestoffet. Studiedelen inneholder varierte oppgaver. Risikovurdering er lagt inn etter alle øvinger der dette er relevant.