Kosmos Påbygging Unibok (2014) av Agnete Engan, Per Audun Heskestad, Ivar Karsten Lerstad og Harald Otto Liebich (Nettsted)
Unibok

Kosmos Påbygging

Kosmos Påbygging Unibok (2014) (Nettsted)

Forfatter:

Per Audun Heskestad, Harald Otto Liebich, Agnete Engan og Ivar Karsten Lerstad

Legg i ønskeliste

Forfatter: , , og
Innbinding: Nettsted
Utgivelsesår: 2015
Forlag: Cappelen Damm
Språk/målform: Bokmål / Nynorsk
ISBN: 9788202490171
Kategori: Naturfag og Naturfag påbygging
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Naturfag påbygging
Varighet: Fram til 31.08.2019
Nivå: Yrkesfag Vg3 påbygging
Komponent: Digital ressurs
Om utgivelsen Kosmos Påbygging Unibok (2014)

Unibok er en digital utgave av læreboka i et lesevennlig digitalt format med gode studietekniske verktøy. Lisensen gir tilgang til både bokmåls- og nynorskutgaven.

I en Unibok justerer tekst og bilder seg automatisk til skjermstørrelsen. Eleven kan selv velge mellom ulike visninger og skriftstørrelser, slå opp på gloser og begreper direkte i teksten og få lærebokteksten lest opp. Sidetallene fra papirboka er tilgjengelig uansett visning, noe som gjør det lett å holde oversikt og kombinere papirbok og digital bok.

Med Unibok kan eleven arbeide i læreboka ved å gjøre egne notater, markere tekst, søke på innhold og ha innholdsfortegnelsen lett tilgjengelig. Det er enkelt å kopiere tekst og bilder fra boka og over i arbeidsdokumenter, noe som er nyttig når eleven skal løse oppgaver.

EPUB3-formatet tar den digitale læreboka et viktig skritt videre fra PDF-visninger.

Når du har kjøpt lisens eller bestilt prøvetilgang, logger du inn med Feide på www.unibok.no for å komme til "Min bokhylle" og ta boka i bruk.

Til toppen

Kosmos Påbygging
Kosmos Påbygging er skrevet for yrkesfagelever som ønsker generell studiekompetanse i naturfag. Til Kosmos-verket tilbyr vi både en 2014-utgave og en oppdatert 2018-utgave.